Ba este tu crezi ca poate cu niste fire conectate la picioare si brate sa citeasca sangele sau sa vada organele? Cred ca glumesti
Sa-ti povestesc o intamplare. Acum circa 30 de ani un cetatean facea asa ceva. Un prieten al meu avea hepatita pe baza nervoasa. L-au scos afara din spital ca n-aveau ce-i face si i-au dat (printre altele) si calmante. La 3-4 zile s-a dus la unul din asta care facea pase biomagnetice, nu cu aparatura (pe vremea lui Ceausescu erau considerati sarlatani si erau inchisi) si intr-o saptamana s-a vindecat. M-am dus si eu cu spondiloza cervicala 2 saptamani. Simteam caldura mainii lui, desi nu ma atingea. Degeaba! Nu am scapat de spondiloza. Trage ce concluzie vrei.
Corpul se auto regenereaza
Credinta te face sa fi mai puternic psihic dar si imun
Dracu stie ca la mine nu se mai regenereaza! Vad ca imbatranesc pe zi ce trece.
Buna,
Ca in orice domeniu exista practicanti prost pregatiti, sarlatani si oameni care stiu cum se face.
Cu biorezonanta, nu e chestie de a crede. Ci exista si sunt fapte. Inca de la inventarea/descoperirea ei de la Rife (1900 si un pic incoace).
Este un domeniu extrem de complex si captivant.
Pe scurt, ca exemplu, orice structura fizica are cel putin o frecventa de rezonanta.
Asta o spune fizica. Nu sunt discutii aici.
Acum, daca pe frecventa de rezonanta bagi o energie (curent electric, sunet, camp magnetic, etc...), atunci acea structura intra in rezonanta, iar in functie de parametrii de transmisie, aceasta structura poate sa se distruga.
Cel mai simplu exemplu, foarte teoretic, este cu cantareata care tipa la paharul de cristal si acesta se sparge.
Intr-un mod asemanator, dar mult mai complex (deoarece este un sistem biofizic) crapa si virusurile, bacteriile sau ce mai este pe acolo.
Fiecare tip de virus, celula, bacterie are o anumita banda de frecvente. Asa ca daca dai corect pe acolo cu un curent electric sa zicem si baleezi plaja de frecvente, majoritatea vor muri. Nu toti, ca nu e posibil (poate sunt ascunsi in locuri in care curentul poate nu ajunge sau ajunge prea putin, etc).
Cam asta e teoria. Practica insa face diferenta.
Daca te duci la unul care nu stie e ca si cand mergi la doctor sa iti dea paracetamol pentru apendicita.
Daca te duci la unul care stie, rezultatele sunt impresionante la propriu.
Citirea starii de sanatate a organelor si alte metode din acestea sunt complet posibile.
Dar, repet este un domeniu atat de vast, complex si interesant incat e mai simplu sa ii consoderi pe toti sarlatani.
Daca ai deschide ochii...
Am niste amici care au facut-o. Si-au dat demisia din pozitii extrem de bune ca sa practice asta.
Este un sentiment greu de inchipuit cand vine o persoana si iti multumeste ca i-ai salvat viata sau alta isi boteaza copilul cu numele tau din recunostinta, etc. Din punct de vedere sufleteste te ridica si te motiveaza foarte mult. Financiar, nu cunosc.
Despre sarlatani, de asemenea nu cunosc pentru ca nu am avut parte de ei...
Boss... cred ca tu ai fost la bioenergetician.
Acolo lucrurile merg greu. Se misca dar merg greu de tot. Ar trebui sa il vizitezi pe ala vreo 5 ani sa se miste ceva. Si inca nu prea cred xa la spondiloza faci ceva cu asta.
One size fits all... nu prea se aplica aici.
Nu mi permit sa ti dau "eronat" la raspuns doar pentru ca nu esti de acord cu mine, dar nu, nu poti veni aici sa mi spui ca aparatul de biorezonanta "vede" organele asemeni eco/radiografui. Daca da, chiar va rog sa ramaneti doar la medicina bioenergetica si sa nu mai apelati la radiologie.
Cum ziceam, ca orice structura si organele au rezonanta lor. Daca aceasta nu este corecta, de regula sunt probleme.
Nu o sa vada niciodata un organ precum medicina alopata. Nu au cum. Ci vor vedea ca pe undeva este o problema.
Abordarea cu frecventele pe organe nu este o practica generalizata la nivelul biorezonantei.
E putin mai complexa explicatia, dar faptul ca stii ca ai niste probleme la un organ, pe tine ca pacient nu ar trebui sa te intereseze. Pe practician ar trebui.
Medicina bioenergetica este cand vine practicianul si pune mainile pe tine sau si reiki poate fi considerat pe aici.
Cea de biorezonanta este cand bagi aparatul.
Diferentele sunt principiale foarte mari.
Respect parerea ta de a nu fi de acord, incercam sa iti dau niste informatii.
De multe ori, a nu fii de acord, vine datorita lipsei de informatii. Si am fost si eu acolo. La un prieten practician cred ca eram printre primii la facut misto. Am facut atata misto de acea persoana, incat s-a ofticat odata si a stat cu mine o zi sa imi arate ce/cum/de ce (se) face.
De atunci nu am mai ras, am inceput sa cam studiez domeniul.
Schimbarea a foat atat de radicala pentru mine.
biorezonanta întreabă:
Jojo2000 întreabă: