| Shukacu a întrebat:

Cine stie cum e sa-ti scoata maseaua? te doare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
| OnnyMady a răspuns:

Eu sincera sa fiu nu mi-am scos pentru ca am dinti super sanatosi dar iti spun ca si-a scos tata si mi-a spus ca e cam dureros chiar si dupa anestezie dar partea cea mai haioasa e cum vorbesti dupa avand o parte din cavitatea bucala anesteziata laughing o sa razi si tu te tine. Daca esti copil nu te doare asa de tare pentru ca maseaua nu are inca radacinile bine definite
Sper ca te-am ajutat si inca un stat sa nu-ti fie frica de dentist

| diamar a răspuns:

Daca iti face anestezie nu te doare! Daca nu, cred ca doare un pic... Funda?

| Zangetsu a răspuns:

Depinde daca functioneaza anestezia

| TurnOn a răspuns:

Depinde, daca doctorul e prost da te doare! un pr isi scoate maselele singur sau merge la dentist si si-o scoate fara sa-si puna solutie de amortit! eu imi pun multa si nu simt nimic nimic dar merg la centru specialwinking app daca maseaua are nerv e mai naspa! sper sa nu te doara! kiss

| spinake a răspuns:

Te doare putin cand iti face anestezie, iar cand ti o scoate nu o simti nimic happy

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Te anesteziaza local si nu te doare asa de rau

| Catheryne a răspuns:

Nu te doare. Cel puti pe mine nu m-a durut pentru ca mai intai mi-a amortit cu spray dupa care mi-a facut injectia si apoi mi-a scos-o in cateva secunde(asta daca este masea definitiva) daca este de lapte este si mai simplu. Bafta! happy

| Adry05 a răspuns:

Buna!
Pai, masea de lapte sau permanenta? Cea permanenta este posibil sa doara mai rau, pentru ca are radacini mai puternice. Cea de lapte, nu prea te doare, bine acum depinde si daca maseaua se misca sau nu.
Sanatate!

| DomnisoaraLove a răspuns:

Buna! te doare maseaua? du-te la medic ca eu m-am dus sa mi-o scoata pentru ca era cariata rau de tot si doctorul mi-a examinat-o mi-a omorat nervul(cam doare chestia asta dar dupa 15 nu mai ai trebuie)si a zis ca inca mai are radacini bune si se pote trata si asa am imbracat-o, plombat-o si pilit-o si gataaaa! si cand o scoti iti face o injectie care te doare vreo 5 min in gingie (sau sub limba daca e nevoie)si amoarte tot capul de pote sa tii scoata p toti si nu simti nimic! dar oricum du-te la medic decat sa stai in durerikiss

| ΔH a răspuns:

Daca ai norocul sa nu prinda anestezia la tine, mori de durere...

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Eu mi-am scos o masea de minte si mi-a trebuit dupa aia vreo 5 ani sa prind curaj sa ma mai intorc la dentist. A fost ingrozitor, aproape o saptamana am mancat numai cu paiul.

De a 2a masea de minte nici nu m-am mai atins, o las acolo decat sa sufer iar!

| ionut6715 a răspuns:

Daca iti face anestezie nu te doare;-)

| Andre_Andreea_1999 a răspuns:

Stai linistit, cei care zic ca doare, ati fost vreodata la dentist? Eu mi-am scos o masea definitiva si nu am simtit absolut nimic. E ciudat cand il prinde cu clestele si ti-l intoarce in gura dar nu simti nimic. Daca e de lapte si se misca, nu te anesteziaza cu injectie si doare putin, foarte putin.

| Gabriel_Florian_1990 a răspuns:

Nu stiu ma doare îngrozitor maseua când bar mâncare la ia si daca nu bag nu ma doare.La fel si afara daca iau putin curent ma doare daca nu iau si iau un fular nu mai ma doar.Si îmi e frica la dentis ca îmi face injecție

| Gabriel_Florian_1990 a răspuns (pentru DomnisoaraLove):

Ms mult o sa ma duc am incredere in voi!☺