| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a întrebat:

Cineva a găsit în casă, un bidon de 2 litri de bere expirată din 21 septembrie, deci a expirat de 2 luni și jumătate.
Ce se poate întâmpla, dacă bea tot bidonul într-o zi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In principiu nu pateste nimic, dar sa nu o bea tot bidonul intr-o zi, sa nu cumva sa faca diaree.
Daca bidonul este umflat sau deformat, sa nu-l desfaca si sa nu bea berea din el.

| gabicoo a răspuns:

Nimic. Dar ca să fie sigur ar fi bine să mănânce și un pahar de iaurt de 400 ml.

| TimberWolf a răspuns (pentru gabicoo):

Plus doua piersici copate.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru TimberWolf):

Asta dupa ce mananca si fasole prajita.

| johnnny123 a răspuns:

Cred că mai îngrijorător este faptul că acel "cineva" a văzut un bidon de 2 litri de bere și primul său gând a fost "trebuie să-l beau pe tot azi".

| ReddY25 a răspuns:

Cine știelaughing

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ajuta-l pe "cineva" si goleste bidonul.
Mai stai sa pui intrebari despre ce se poate întâmpla!

Daca faci o toxiinfectie alimentara prin America, esti bun de plata. In Romania esti tratat gratis la urgente, de aia iti permiti sa faci experimente!
Ce-i in capul vostru? Sanatatea nu are pret!

| Cipi1212 a răspuns:

Nu.

| Maraa345 a răspuns:

Colivaa

| Cealalta a răspuns:

Nu poate merge drept. laughing

| Sunny1234456 a răspuns:

Alcohol de obicei nu expira. Daca mai are alcolemie si/ sau nu miroase puternic (Nasul e cel mai bun detector de stricat) atunci e ok. Arheologii au gasit bere la sumerieni veche de 4000 de ani care inca era buna de baut. Ai grija doar sa nu miroasa puternic sau sa aiba impuritati in ea. Nu pot recomanda pe buna stiinta consumul a 2 litri de bere intr-un timp asa de scurt, dar daca esti obisnuit si nu ai servici go for it i guess.

| TimberWolf a răspuns (pentru Sunny1234456):

Nu se mai face berea ca alta data. In mod normal o bere trebuie tinuta la fermentat 3 saptamani. Ar da astia faliment daca ar tine atat, nu ar mai avea vanzare.
Berea din ziua de azi e pisat. Eu sunt bautor de bere si stiu ce zic, daca mergi in magazin nu gasesti bere de calitate, toate ieftinaturile pe care le beau aurolacii.
Am fost intr-o zi sa caut bere faxe, kresovice, nu gasesti nicaieri, nu se vand pentru ca sunt scumpe, lumea prefera urina ieftina din pastile.