Alcohol de obicei nu expira. Daca mai are alcolemie si/ sau nu miroase puternic (Nasul e cel mai bun detector de stricat) atunci e ok. Arheologii au gasit bere la sumerieni veche de 4000 de ani care inca era buna de baut. Ai grija doar sa nu miroasa puternic sau sa aiba impuritati in ea. Nu pot recomanda pe buna stiinta consumul a 2 litri de bere intr-un timp asa de scurt, dar daca esti obisnuit si nu ai servici go for it i guess.
Nimic. Dar ca să fie sigur ar fi bine să mănânce și un pahar de iaurt de 400 ml.
In principiu nu pateste nimic, dar sa nu o bea tot bidonul intr-o zi, sa nu cumva sa faca diaree.
Daca bidonul este umflat sau deformat, sa nu-l desfaca si sa nu bea berea din el.
Nu se mai face berea ca alta data. In mod normal o bere trebuie tinuta la fermentat 3 saptamani. Ar da astia faliment daca ar tine atat, nu ar mai avea vanzare.
Berea din ziua de azi e pisat. Eu sunt bautor de bere si stiu ce zic, daca mergi in magazin nu gasesti bere de calitate, toate ieftinaturile pe care le beau aurolacii.
Am fost intr-o zi sa caut bere faxe, kresovice, nu gasesti nicaieri, nu se vand pentru ca sunt scumpe, lumea prefera urina ieftina din pastile.
Cred că mai îngrijorător este faptul că acel "cineva" a văzut un bidon de 2 litri de bere și primul său gând a fost "trebuie să-l beau pe tot azi".
Ajuta-l pe "cineva" si goleste bidonul.
Mai stai sa pui intrebari despre ce se poate întâmpla!
Daca faci o toxiinfectie alimentara prin America, esti bun de plata. In Romania esti tratat gratis la urgente, de aia iti permiti sa faci experimente!
Ce-i in capul vostru? Sanatatea nu are pret!
etmiky întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DulceataDeCapsuni întreabă: