| nickilover a întrebat:

Cineva care si-a facut si cea de-a treia doza? Cum va simtiti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cum să mă simt... Normal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine mă simt. Însă a avut efect advers mai rău decât după doza 2. Cu febra, strănut, frisoane, curs ochi și nas precum la o răceală. Câteva zile nu am fost bun la nimic.

| doctorandus a răspuns:

Dap, eu am făcut sâmbătă Moderna, după ce în vară făcusem două doze de Pfizer. M-a durut mâna, dar cred că e mai degrabă de la întins mâna după ceva ce nu puteam apuca.

| Violleta2022 a răspuns:

Super bine!

| mihai69 a răspuns:

Perfect. La fel și nevasta și copilu'.

| VoidEternal a răspuns:

Nimic deosebit. E drept că s-a simțit mai tare ca primele două doze, in special cu dureri musculare și oboseala mare 2 zile. Dar apoi totul ok. Eu nu am avut nici febră nici frisoane.

| RAY a răspuns:

Puls mai mare timp de câteva zile și durere în brate, ciudat e ca am fost foarte obosit după 6 luni.De la vaccin dar l am făcut și totul e bine

| 4ndr33y a răspuns:

Am avut 2 doze de AstraZeneca si 1 de Pfizer (16 noiembrie).
La booster am avut o durere de cap usoara a 2-a zi.
De atunci, nimic deosebit.

| Lukasssz a răspuns:

La fel ca inainte

| Celcestietot a răspuns (pentru VoidEternal):

Adica ti-au trecut efectele vaccinului laughing.

| VoidEternal a răspuns (pentru Celcestietot):

Nu mă prind ce e amuzant.

| Celcestietot a răspuns (pentru VoidEternal):

Eee, e de la sine inteleshee hee