Pai tot ce contine E-uri in general e cancerigen, poate ca Kubetti contine mai multe si de aia
Buna.Pff acum se spun multe prostii.Am auzit ca si cacaua nu mai e buna si faci diabet ca la fel e si ea cancergana dar nush..Eu zic ca nu e adevarat. Funda?
Nu stiu daca e chiar cancerigen. da sanatos 100%nu e..toate e`urile si magariile de genu asta le are.
Nu stiu daca e cancerigen, dar sanatos sigur nu e! Si daca e sa o luam altfel, eu zic sa nu mai mananci ca are o groaza de E-uri care sigur ca nu te fac mai sanatos!
Nu-mi vine sa cred ca uni sunt asa creduli mananc kubetti de 2 ani si nu am nimic hai mai lasa-ma simptomele de cancer ar fi aparut dupa 2 luni si eu mananc de aproape 2 ani si nu am nimic mersi lasi
La cate chestii aiurea au inceput sa puna "astia" in mancare nimic nu ma mai surprinde.
S-ar putea sa nu fie totusi chiar atat de grava situatia si sa fie Kubeti un produs cancerigen.Cred ca nu ar avea ce sa puna in ele ca sa fie chiar atat de daunatoare.
Dar cel mai bine te dumiresti citind ingredientele.Si pe cele care nu le cunosti le cauti pe internet si te lamuresti.
Da si nu.o punguta, odata, nu dauneaza, dar in fiecare zi daca ai sa consumi, nu va fi prea bine ca au multe chimicale.pe deasupra, te mai si ingrasi!
Nu stiu... eu de exemplu beau coca cola, bautura "nociva". Si SURPIRZA! inca traiesc. E o tampenie, macar daca mor sa stiu ca n-am murit mancand doar legume si macar n-am murit stand crispat la ambalaje sa vad daca are e-uri sau nu.
Cancerigene, sunt multe produse alimentare. Kubeti e plin de E-uri, chimicale. Nu sunt chiar asa de sanatoase, dar nici rau nu iti vor face.
Pai si chipsurile au e'uri si sunt cancerigene, dar sinceri sa fim toata lumea mananca chipsuri si daca o iei asa aproape tot ce mananci e cancerigen, dar nu iti fa griji, am o colega care de dimineata pana seara manaca kubeti si nu are cancer.
Daca mananci 4000 pe zi atunci da dar una la o luna cum mananc eu nu face nimic si cu sawiciurile de la magazin mananc nu zic ca nu dar mai rar de 2 ori pe luna
Coca cola este daunatoare, nu stiu in ce cantitati dar este : eu consumam la 3, 5_4_litri zilnic si nu ma simt bine deloc la stomac am senzatii de gastrita, no sa mor dar bine nu e, oricum nu dau coca pe un ceai sau brifcor mai bine mor
stefaelx45 întreabă: