| marincka a întrebat:

Cistita, cum o tratati? Si in cit timp se trateaza, ce faceti cind aveti primele simptome de cistita?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Am avut de 3 sau 4 ori, cand locuiam intr-un camin cu toalete la comun pe etaj. Prima data mi-am facut antibiograma, mi-a iesit o tulpina de Escherichia Colii sensibila la Ciprofloxacin. Asa ca de fiecare data am luat Ciprofloxacin cate 10 zile de la primul simptom, asociat cu un antiseptic urinar (o data, cand nu aveam bani sa-mi cumpar altceva am baut cate doua lingurite de albastru de metil pe zi).

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Numai un control medical o poate diagnostica și un tratament adecvat. Nu mergem pe presupuneri, ci pe certitudini!
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1205
Sănătate.
Pa, pa.

| bobby_7474 a răspuns:

Cistita este o infectie a cailor urinare,datorata,bacteriilor,caile urinare f scurte,falsa igiena a zonei intime,contact sexual,sarcina,corpuri straine in vezica(pietre,cateter),cu symptomele de:urinare, chiar daca cantitatea de urina mica,usturime si intepaturi la urinare,dureri in zona vezicii urinare,urina urit mirositoare si eventual singe in urina,eu o tratez cu antibiotic,spasmolitice,analgetice, caldura, lichide peste 3 L pe zi si o toaleta intima corecta, iti doresc sanatate

Întrebări similare