Cel mai bine e sa consumi cam 2 cani pe zi, una dimineata pentru a-ti da energia de care ai nevoie si una la mijlocul programului de lucru sau al zilei. Nu e recomandat sa bei cafea seara pentru a nu-ti strica bine meritata odihna. Poti sa-ti gasesti combinatia ideala care o sa-ti faca din simplul fapt de a savura o cafea o recompensa bine meritata!
Cafeaua de dimineata isi face efectul abia dupa 5 ore, deci cam doua ajung.In plus daca bei mai mult de 5-6 cani pe zi poti sa ai halucinatii auditive(nu am patit deci nu stiu in cata masura e adevarat). Nu stiu cat e de sanatoasa, dar presupun ca are importanta si cat de tare e facuta si in orice caz nu trebuie facut abuz.
Eu am 15 ani si consum zilnic 250 ml cafea. Ma cearta mama mereu, insa de cand sunt la liceu am foarte mult de invatat si doza de somn a scazut enorm... Cafeaua ma ajuta mult sa ma concentrez.
Am gasit si pe internet... http://www.garbo.ro/......ina-2.html :D
Ultimele cercetari au demonstrat cum ca, cafeaua ar dauna creierului. Deci ar fi mai bine ca ea sa nu fie consumata.
Eu am auzit ca altii beau si 4-5 cani pe zi, dar cea mai importanta e prima cafea de dimineata. celelalte numai au acelasi efect
Doua-trei dar cescute nu cani si este bine sa bei cu 8 ore inainte de culcare.