| Amelia87 a întrebat:

Cite cani de cafea pe zi este sanatos sa consumi?

Desigur, am in vedere cea naturala.batting eyelashes

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

2 - 3 cescute pe zi.

| inna a răspuns:

Nu consum.

| dorina02 a răspuns:

Cel mai bine e sa consumi cam 2 cani pe zi, una dimineata pentru a-ti da energia de care ai nevoie si una la mijlocul programului de lucru sau al zilei. Nu e recomandat sa bei cafea seara pentru a nu-ti strica bine meritata odihna. Poti sa-ti gasesti combinatia ideala care o sa-ti faca din simplul fapt de a savura o cafea o recompensa bine meritata!

| crizantema a răspuns:

Cafeaua de dimineata isi face efectul abia dupa 5 ore, deci cam doua ajung.In plus daca bei mai mult de 5-6 cani pe zi poti sa ai halucinatii auditive(nu am patit deci nu stiu in cata masura e adevarat). Nu stiu cat e de sanatoasa, dar presupun ca are importanta si cat de tare e facuta si in orice caz nu trebuie facut abuz.

| Ea a răspuns:

Eu am 15 ani si consum zilnic 250 ml cafea. Ma cearta mama mereu, insa de cand sunt la liceu am foarte mult de invatat si doza de somn a scazut enorm... Cafeaua ma ajuta mult sa ma concentrez.
Am gasit si pe internet... http://www.garbo.ro/......ina-2.html :D

| aysun a răspuns:

0

| premamotion a răspuns:

Ultimele cercetari au demonstrat cum ca, cafeaua ar dauna creierului. Deci ar fi mai bine ca ea sa nu fie consumata.

| M.madallina a răspuns:

Recomandat ar fi sa nu bei niciuna. dar poti bea una dimineata.

| BiiBiis a răspuns:

Eu am auzit ca altii beau si 4-5 cani pe zi, dar cea mai importanta e prima cafea de dimineata. celelalte numai au acelasi efect happy

| daniela_1443 a răspuns:

Doua-trei dar cescute nu cani si este bine sa bei cu 8 ore inainte de culcare.

| metal.dream a răspuns:

1 sau 2 pe zi (ori 1 dimineata ori dimineata si la pranz)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate am auzit doua cani de cafea pe zi stimuleaza memoria, dar nu trebuie sa abuzam.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
În mod normal, o singură ceșcuță de cafea; nu cană sau căni!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Beau o cafea pe zi in cursul saptamanii, iar in week-end 2-3.

Întrebări similare