| 1Chris1 a întrebat:

Cola-Cola sau Fanta de Portocale fac rau la ficat? Si daca da, ce se intampla daca bei incontinuu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.
Faci ulcer.

| MsAnonim a răspuns:

Toate sucurile acidulate afecteaza organismul..nu numai cola x sau fanta y...

| KeshaTikTok a răspuns:

Da, fa rau.

Si nu stiu sigur ce ti se intampla, dar iti distruge ficatul. Iar daca iei medicamente, in nici un caz sa nu le bei. Daca iei medicamente trebuie sa bei multa apa, ca sa iti curete ficatul, dar in nici un caz Cola si Fanta.

| BellaKiოNana a răspuns:

Dauneaza, si inca cum!
Orice suc din comert dauneaza, prin compusii chimici din care este facut, iar Coca-Cola cu atat mai mult (contine acid fosforic care e foarte nociv). Pe langa asta, favorizeaza decalcificarea oaselor si te apropie de multe boli, printre care cele de stomac.

| BlackFuneral a răspuns:

Coca-Cola.Nu prea stiu ce se intampla am inceput sa nu mai beau atat de mult Cola.
De obicei beau 1 litru pe zi.
Din cate vad pe aici uni zic ca faci ulcer. Posibil!

| zahy a răspuns (pentru BellaKiოNana):

Super tare

| shinchan a răspuns:

Am citit un articol -20 de lucruri ce nu le sti despre coca cola-si scria ca daca pui o piulita intr-o sticla de cola in nu stiu cate zile dispare pentru ca acidul o dizolva, in ani 50 sau 60 in america oameni in loc de otrava pe soareci puneau ceva extract de la cola si soarecii mureau pentru ca ei nu pot sa erupteze si mureau aaaaaaa si camioanele care transporteaza ceva produs din cola au semnul de atentie toxic

Întrebări similare