| Emmeii a întrebat:

Condiloamele genitale reprezintă acelaşi lucru ca şi labiile mici crescute în exces? ( pentru că din câte am citit, ambele poartă denumirea populară de creastă de cocoş )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu. Condiloamele genitale sunt niste negi produsi de infectia cu HPV. labiile mici crescute in exces sunt o malformatie extrem de rara, care apare la fete cu heramfroditism si alte malformatii uro-genitale. Cred ca nu are nici o denumire populara, fiindca este extrem de rara si numai la femei cu multe alte malformatii ale zonei

| Emmeii explică (pentru Brigaela):

Labiile mele mici sunt mai mari decât labiile mari, şi sunt ieşite înafară. şi am 16 ani, nu am avut contacte sexuale.

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru Emmeii):

Este absolut normal, de obicei cel putin o labie mica iese dintre labiile mari. Du-te la un psiholog, nu ai malformatii genitale, ai o problema de perceptie a corpului tau,

| Emmeii explică (pentru Brigaela):

Mulţumesc foarte mult, eram îngrijorată.