Daca tot faci atatea investigatii, ai putea verifica si dozajul D3. Este posibil ca acesta sa fie mic, ceea ce ar explica durerile osoase. Degeaba analiza calciului este buna daca el nu se fixeaza pe oase din lipsa de D3. Mi se pare ca ti s-a datcam usor si cam mult antibiotic.
Wow, prin cate ai trecut. Sfatul meu este ca orice ar fi, trebuie sa mergi inainte prin viata si sa-ti faci ceea ce iti place. Viata poate fi o provocare, poate parea imposibila, nu-i niciodata usor, dar tu poti face diferenta cu curaj. Ai darul de a visa, si de a face visurile sa devina realitate.
Din pacate ma lupt cu aceleași probleme...incerc din răsputeri să îmi revin si sa imi continui viața, așa cum era acum 3 ani.Mi-am propus să nu mai merg la medici, pentru că am fost la foarte mulți si au considerat că nu este ceva cert patologic, incerc sa ma calmez si sa nu imi mai ascult organismul, pentru că mai rau îl îmbolnăvesc dacă tot ma gandesc ca as putea avea ceva grav si am sa las si analizele nu o sa mai fac decât cele uzuale o singură dată pe an, am sa las acele modificări balta pentru că ma gandesc daca era ceva grav de acum un an jumate până acum eram mult mai grav.Iti multumesc enorm pentru frumoasele cuvinte si sper din tot sufletul sa pot sa nu mai iau chestiile astea așa mărunte in seama.
LarisaChe07 întreabă: