Care ar fi cauza? Ma uitam prin intrebarile tale... singuratatea si lipsa jobului?
De ce iti e greu sa gasesti un baiat si de ce iti e greu sa gasesti job? Care sunt piedicile?
Apropo cand te simti mai rau, cred ca poti sa mergi la un spital la urgente. Eventual suni inainte ca sa fii sigura ca au medici psihiatri de garda. Nu sunt in toate spitalele.
Iti da pastile pentru anxietate si altele
Salut, ti-am raspuns si ieri la intrebare ce poti sa faci. Nu esti nebuna, numai ca ai nevoie de cineva care sa te asculte.
Pentru ca e singura solutie sa te ajute cineva si sa scapi cu viata.
Și eu în acest moment trec prin aceeași experiență. E greu de tot sa lupți cu depresia,nu poți face nimic, te blochează, nu ai nici o motivație și energie, te chinui și din pat sa te dai jos.
Ai nevoie de un alt tratament antidepresiv sa ți-l schimbe.
Ăștia de pe TPU nu înțeleg cât e de gravă depresia, și că nu te poți bucura de viață, de tinerețe! E o boala cumplita.
Așa e când nu ai bani sau ai probleme pe familie o doare in fund, pe prieteni la fel, cam toți îți închid ușile când ești la greu! De aia cei mai mulți depresivi se sinucid că nimeni nu îi ascultă, nimănui nu le pasa de suferința lor, mai sunt și batjocoriți in unele cazuri.
Caută pe Dumnezeu. Isus Hristos în inima ta este tot ce ai nevoie. Refuzul de a căuta pe Dumnezeu, de a trăi plăcut înaintea Lui, acest lucru este de condamnat.
Pe mine oamenii chiar mă resping...Și asta mă doare. Încerc să tot dau semne oamenilor pe net că sunt la un pas de sinucidere, că am nevoie de ajutor și că nu mai fac față tuturor situațiilor, dar am încercat degeaba. Nimănui nu-i pasă...Și nici celor dragi mie, măcar. Chiar nu am pe nimeni alături și asta mă macină.
Azi, mai pe la amiază, era sa fac infarct. Mă simțeam atât de îndurerată de faptul că nu era nimeni lângă mine să mă liniștească...Sunt multe chestii ce mă dor și ce probabil mă vor duce și spre moarte.
Bună,ai Instagram sau Facebook ca sa discutăm, ca e mult de scris și e altceva când îmi răspunzi la fel de repede
Nu te judec, dar gandeste-te ca totul poate sa mearga si in sus. Asa cum te gandesti ca lucrurile pot sa mearga in jos, asa pot sa mearga si in sus. Sansele nu le stim noi, ramane doar sa traiesti si sa observi ce va mai fi.