| Sawarekh a întrebat:

Credeti ca e pe bune ca alcoolul provoaca tulburari de memorie?

Am patit 2 cazuri cu 2 tipe in contextul unor petreceri.

1) Era o tipa cu care trebuia sa ies, dar cu o zi inainte am vazut-o la party-ul unde am fost prezent si eu.
Ne-am salutat, am vorbit cu ea si cand am iesit cu ea la date, mi-a spus ca nu isi amintea de mine, deloc.

2) O tipa pe care am cunoscut-o la un alt party, in alta zi, imi zambea, i-am zambit si am inceput sa vorbim vreo 20 min aproximativ, la sfarsit am zis ca pastram legatura pe Instagram.

A 2-a zi i-am dat mesaj, a zis ca ma stie de undeva dar nu isi aminteste ca ar fi vorbit cu mine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ori e adevarata faza cu alcoolul, ori te evita frumos.

| Alecsandru322 a răspuns (pentru anonim_4396):

Alcoolul te dezinhiba și femeile își amintesc ce vor

suntserios
| suntserios a răspuns:

Dacă bei că porcul logic că produce tulburări de memorie...

| relian a răspuns:

Nu stiu daca le putem numi tulburari de memorie, dar uni oameni ccind is ametiti, ori beti, nu mai stiu ce au facut, pe unde au fost, cu cine au vorbit laughing
Cunosc asa si barbati, care au baut, sau cherchelit destul de bine, a doua zi nici nu mai stiau cum au ajuns acasa.

Fetele tale, daca bause ceva si se ametise, sigur lea venit ceva pofte, au actionat ca atare, apoi cand sau trezit, oare cu tien am vorbit eu ceva laughing
Asa se intampla si cu cei care iau droguri, ori cu o parte din ei.
Poate o fi si tulburare de care spui tu, anumite substante ce ajung la creier sa actioneze in sensul asta.

| Sawarekh explică (pentru Alecsandru322):

Pai nu stiu, in cazul lor pare ca nu isi amintesc
Si nu e ca si cum tipa a vrut sa scape de mine, fiindca ea chiar si a cerut scuze si e inca interesata sa ne intalnim, ba chiar i era teama ca nu mai vreau eu sa iesim

| ReddY25 a răspuns:

Da