| afasvwbbd a întrebat:

Credeti ca se poate ajunge de la asa ceva : http://www.google.es/......tp?/imgres la asa ceva : http://www.google.es/......tp?/imgres doar prin dieta si sport in general ( adica fara sa faci exercitii specifice pentru solduri )? aceasca intrebare este valabila pentru femei si de asemena pentru barbati;)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DedeeAndreea a răspuns:

Buna.Pai,sincer,da,eu cred ca putem ajunge asa prin dieta si MULT sport. Dieta trebuie sa fie aleasa cu atentie, si noi trebuie sa fim siguri ca putem sa ne tinem mult timp de acea dieta ca sa slabim, nu sa tinem putin, si apoi sa renuntam, pentru ca avem prea multa pofta de mancarea pe care o mancam inainte de a ne apuca de dieta.Si,trebuie sa facem sport.Recomandat ar fi sa mergem la sala de Fitness si sa alergam seara cam o jumatate de ora/o ora.Pe langa acest tip de sport, putem sa facem si un sport mai placut:Handball/Fotbal/Volei/Tenis de masa, de camp...Sunt atatea sporturi si diete, incat chiar avem de unde alege.Bafta daca vrei sa slabesti!

4 răspunsuri:
| tuGatita a răspuns:

Eu sunt cam ca cea din a doua imagine. de ce vrei sa fii asa? Eu nu prea am fund cine stie ce..nici sanii nu sunt mari(dar am totusi). nu e chiar minunat. daca ar fi vorba doar de abdomen ar fi super.dar cand slabesti, slabesti de peste tot fara exercitii pentru anumite parti. nu prea te-am ajutat stiu big grin

| Cosmin86 a răspuns (pentru tuGatita):

Fa genuflexiuni cu hatlera si alte exercitii si o sa ai fundul mai mare, mai ferm si mai rotund, si picioarele mai frumoase. Multe modele de fitness fac asa, formele se obtin tot cu greutati

| IMC90 a răspuns:

Bineinteles, ce ai aratat tu mai sus e un caz usor...

| tuGatita a răspuns (pentru Cosmin86):

Mersi.dar nu prea le-am avut niciodata cu sportul. dar daca imi permite timpul voi incerca. mersi:*

Întrebări similare