Dumnezeu este Atotputernicul si numai El stie cand va veni sfarsitul.Niciun om nu poate stii, doar El, Dumnezeu.
Ete... P*&a Dumnezeu, gogule... suntem in secolul 21! Nu exista asa ceva!
Din câte locuri te-ai informat pentru aşa ceva? Nici nu am citit ce ai scris pe aici, dar sunt convins că dacă aş citi atent aş găsi cel puţin o greşeală flagrantă de logică şi imposibilitate ştiinţifică.
În plus, în 2012 nu va fi nicio aliniere şi calendarul Mayaş nu se termină. Se va termina doar o perioadă mai lungă de ani, care are vreo 400 şi ceva. Ce ai tu acolo nu sunt decât încercări de a face trafic pe seama naivilor. Nu mai apleca urechea la tot ce scrie pe net şi citeşte o carte, este mult mai util, te asigur eu.
Nu prea cred. poate va fi ceva.dar nu avem de unde sa stim
Hei! Alo! Pamantul catre tine! Suntem in 2015 si inca e bine! Chestia aia e cea mai mare prostie care am auzit-o! Si nu era 21 Dec 2012 ci 12 Dec 2012!
Nu moare nimeni incompetentilor... doar un calendar la care nu mai aveau hartie igienica casa il mai continue si daca murim priviti partea buna...nu mai dam teza la mate yeee
Ceva va fi sigur in anul 2012 si cred ca va fi sfarsitul lumii.Te rog imi dai funda am mare nevoie si eu te votez te rog?