anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca se va sfarsii lumea pe 21-12-2012?

Eu cred ca da:| http://sorinalukacs.wordpress.com/......-sau-fals/

Pe 21.12.2012 se va naste Cel de-al Saselea Soare
Calendarul mayas, considerat drept cel mai exact si bine calculat calendar din istoria civilizatiilor, ia sfârsit în data de 21.12.2012. Ei spun ca pe 21.12. 2012 va culmina alinierea soarelui nostru cu stelele din centrul Caii Lactee! La aceasta data, lumina si umbra îl vor proiecta pe Sarpele cu pene coborând pe treptele piramidei Chichen Itza, care are la baza un cap mare de sarpe sculptat în piatra. Pe 21.12.2012, în jurul orei 11.11, coada sarpelui proiectata din vârful piramidei va tinti exact înspre constelatia Pleiadelor, într-o aliniere asemanatoare celei pe care o au piramida lui Quetzalcoatl din Teotihuacan. Atunci, cred mayasii, odata cu revenirea pe pamânt a lui Quetzalcoatl, lumea noastra se va sfârsi prin foc, iar pântecele cosmic Hunab Ku va da nastere unui nou soare, numit de mayasi Cel de-al Saselea Soare, o alta lume mai evoluata urmând sa se nasca. Iar daca va întrebati ce e adevarat din toate acestea, ei bine, oamenii de stiinta, inclusiv Pentagonul (pentru ca noi masuram totul numai prin stiinta, si nu prin spiritualitate) raspund afirmativ la toate acestea.La data solstitiului de iarna 2012, soarele se va afla în aliniamentul galactic, adica va fi pe aceeasi linie cu Ecuatorul Galactic (linia care împarte în doua Calea Lactee, divizånd-o în doua emisfere).
Bineînteles ca, în ceea ce priveste Sarpele cu pene si toata descrierea simbolica prezentata mai sus, trezeste ras si ironie din partea acestei civilizatii atât de ancorate în materialism, vanitate si… infinit, vorba lui Einstein. Ma întreb, oare se stie ce reprezinta simbolul ancestral al caduceului pe care îl vedem ca troneaza mare pe cladirea Camerei de Comert si la unele centre medicale? Si uite ca folosim fel si fel de simboluri ancestrale care sa ne reprezinte institutiile doar asa… ca arata bine si impunator. Dar ce ar crede daca le-ai spune ca e vorba de sarpele kundalini, respectiv canalele ida si pingala sau „sarpele cosmic", cum mai e denumit de shamani?
In acest ritm, in anul 2012, timpul va ajunge in punctul 0
Dar sa mergem mai departe si sa vedem ce ne spun oamenii de stiinta si Pentagonul, care a pus pe jar toate marile publicatii de pe întreg mapamondul. Între suprafata si ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 km distanta de suprafata, exista un fel de cavitate electromagnetica. Proprietatile rezonante ale acestei cavitati magnetice au fost descoperite de fizicianul german W. O. Schumann, in 1952-1957 si permit masurarea frecventei vibratorii medii a planetei Terra. Timp de mii de ani, Rezonanta Schumann sau pulsul Terrei a fost de 7, 83 cicli pe secunda, constanta fiind folosita în domeniul militar. Din 1980, rezonanta a început sa creasca, acum fiind de 12 cicli pe secunda. Acest lucru înseamna ca ziua are numai 16 ore, în loc de 24, cât era odinioara. De altfel, fiecare dintre noi si-a dat seama de accelerarea timpului. Multi se plâng ca nu le ajunge ziua pentru ceea ce au de facut. În acest ritm, în 2012, timpul va ajunge la punctul 0. Odata cu Rezonanta Schumann, creste nivelul vibrational al oricarei fiinte de pe Terra (ceea ce e logic, si nicidecum paranormal). În ultimii mii de ani, liniile de câmp magnetic ieseau din Polul Sud si intrau pe la Polul Nord. Oamenii de stiinta au observat însa ca acest câmp magnetic stabil începe sa se schimbe, sa slabeasca. În ultimul secol, slabirea a fost de 10-15%, iar în ultimii ani s-a accelerat tot mai mult.

Am ales aceasta categorie pentru ca "este in joc" sanatatea tuturor:(

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| Innovation a răspuns:

Dumnezeu este Atotputernicul si numai El stie cand va veni sfarsitul.Niciun om nu poate stii, doar El, Dumnezeu.

| valinoname a răspuns:

Ceva va fi sigur in anul 2012 si cred ca va fi sfarsitul lumii.Te rog imi dai funda am mare nevoie si eu te votez te rog?

| Robert a răspuns:

Da asa este.Vom muri ca-n anul 2000.Nu va mai stresati degeaba.

| Sperman a răspuns:

@Valienonname, ti-am dat eu "stupid". Multumit?! laughing

| EmyliaSustineCampaniaTPUrevive a răspuns:

Nu prea cred. poate va fi ceva.dar nu avem de unde sa stimwinking

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Din câte locuri te-ai informat pentru aşa ceva? Nici nu am citit ce ai scris pe aici, dar sunt convins că dacă aş citi atent aş găsi cel puţin o greşeală flagrantă de logică şi imposibilitate ştiinţifică.
În plus, în 2012 nu va fi nicio aliniere şi calendarul Mayaş nu se termină. Se va termina doar o perioadă mai lungă de ani, care are vreo 400 şi ceva. Ce ai tu acolo nu sunt decât încercări de a face trafic pe seama naivilor. Nu mai apleca urechea la tot ce scrie pe net şi citeşte o carte, este mult mai util, te asigur eu.

| JustPassingBy a răspuns:

Nu se va sfarsii nimic

| Nestor a răspuns:

De unde stiau mayasii de calea lactee?

| gsghdfhsdfhds a răspuns:

Nu moare nimeni incompetentilor...straight facelaughing doar un calendar la care nu mai aveau hartie igienica casa il mai continue si daca murim priviti partea buna...nu mai dam teza la mate yeee

| Stefan_Radu_1996 a răspuns (pentru Innovation):

Ete... P*&a Dumnezeu, gogule... suntem in secolul 21! Nu exista asa ceva!

| BlackArt333 a răspuns:

Hei! Alo! Pamantul catre tine! Suntem in 2015 si inca e bine! Chestia aia e cea mai mare prostie care am auzit-o! Si nu era 21 Dec 2012 ci 12 Dec 2012!

| Liesel a răspuns:

Suntem in 2016