| fugi5555 a întrebat:

Crema preț mediu ( adică peste 1 mil ) pentru hidratarea fetei? Am auzit ca e buna vichy, sunt adolescenta

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Lora8888 a răspuns:

Nivea

| ancaval a răspuns:

Și ai nevoie urgent de cremă?

Ești adolescentă, unde te grăbești? Ai timp să te faci cu cremă mai târziu, când e nevoie.

| fugi5555 explică (pentru ancaval):

Răspunsul asta l ar fi dat cel mai neevoluata ființa de pe pământ, scuze ca la 20 de ani nu are voie omul sa și hidrateze pielea îngrijind o ca gen " se grăbește"winking cred ca ai 75 de ani și proteza cu mentalitatea asta de omul peșterilor

| ancaval a răspuns (pentru fugi5555):

Păi las-o să-și bage capul în găleată cu glet. Eu NU am nici o treabă cu ea, dar la 40 de ani o să arate mai rău decât una de 70.

"Cel mai neevoluată ființă"...Ce ne-am face fără inteligenții ca tine? Rău am ajunge.

Se vede unde o dus libertatea exagerată, tehnologia și evoluția asta pe care insiști tu aiurea.

După felul cum mi-ai răspuns, dă-mi voie să-ți zic că ești pierdut. Șanse să îți revii? ZERO. Toată viața ta o să fii așa. NU aș vrea să fiu în locul tău.

Și NU mai vorbi cu mine.

| fugi5555 explică (pentru ancaval):

Scuza ma Majestatea ta laughing)) ești de rasul poporului, te speli și al lighean? Ca apa de la duș cred ca e prea evoluată pentru tine

| ancaval a răspuns (pentru fugi5555):

IGNOR... NU am altă variantă cu tine și chiar vreau să scap de tine urgent.