| RAY a întrebat:

Cromul chiar taie pofta de dulce a incercat cineva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Oana92 a răspuns:

Pai n-a mers prea bine laughing Am si zis ca nu au efecte prea puternice. Reduc putin pofta de dulce, dar nu prea tare. Cred ca toti avem cate o slabiciune pentru un fel de mancare. Daca iti place poti incerca sa mananci ciocolata neagra, nu ingrasa. Eu nu suport nici sa o vad, dar mai sa o mananc laughing Si nici eu n-as avea o problema cu dulciurile daca n-ar ingrasa laughing

7 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Http://www.food-info.net/ro/metal/chromium.htm

"Cromul hexavalent( Cr6+ )este absorbit cu usurinta de majoritatea tesuturilor, astfel ca ingestia accidentala sau intentionata de Cr6+ determina intoxicatie acuta manifestata prin varsaturi si leziuni gastrointestinale generalizate, cu hemoragii digestive grave ce pot induce stare de soc hipovolemic. Pacientii care supravietuiesc efectelor toxice initiale dezvolta necroza tubulara acuta, necroza hepatocelulara si afectarea tesuturilor hematoformatoare.

Expunerea cronica prin inhalarea compusilor de crom insolubili poate produce pneumoconioza cu alterarea functiei pulmonare. Expunerea la saruri anorganice solubile poate precipita aparitia de ulceratii cutanate, dermatita, perforarea septului nazal si manifestari respiratorii de hipersensibilizare.

Efectul carcinogen al cromului asupra tractului respiratorii a fost documentat prin numeroase studii"--- vezi sursa :https://www.synevo.ro/crom-plasma/

| RAY explică (pentru alessia5158):

Eu il voi lua doar o scurta perioada atat in plus nu voi lua supradoze

| Oana92 a răspuns (pentru alessia5158):

Vorbea de suplimentele alimentare care se gasesc in farmacie...

| Oana92 a răspuns:

Eu am incercat. Are efect, dar nu foarte puternic. Verifica sa nu ai si o lipsa de magneziu, pentru ca si asta da pofta de dulce.

| RAY explică (pentru Oana92):

Atunci iau si suplimente de megneziu, crom, sa iau si fier?

| Oana92 a răspuns (pentru RAY):

Fierul nu are treaba cu asta. Si eu am o problema cu dulcele asa ca le-am incercat pe toate laughing

| RAY explică (pentru Oana92):

Si cum a mers? eu nu as aia treaba cu ele
1 daca ar tine de foame cum tin proteinele
2 daca nu mar ingrasa asa mult

| Oana92 a răspuns (pentru RAY):

Pai n-a mers prea bine laughing Am si zis ca nu au efecte prea puternice. Reduc putin pofta de dulce, dar nu prea tare. Cred ca toti avem cate o slabiciune pentru un fel de mancare. Daca iti place poti incerca sa mananci ciocolata neagra, nu ingrasa. Eu nu suport nici sa o vad, dar mai sa o mananc laughing Si nici eu n-as avea o problema cu dulciurile daca n-ar ingrasa laughing