Pai n-a mers prea bine Am si zis ca nu au efecte prea puternice. Reduc putin pofta de dulce, dar nu prea tare. Cred ca toti avem cate o slabiciune pentru un fel de mancare. Daca iti place poti incerca sa mananci ciocolata neagra, nu ingrasa. Eu nu suport nici sa o vad, dar mai sa o mananc Si nici eu n-as avea o problema cu dulciurile daca n-ar ingrasa
Http://www.food-info.net/ro/metal/chromium.htm
"Cromul hexavalent( Cr6+ )este absorbit cu usurinta de majoritatea tesuturilor, astfel ca ingestia accidentala sau intentionata de Cr6+ determina intoxicatie acuta manifestata prin varsaturi si leziuni gastrointestinale generalizate, cu hemoragii digestive grave ce pot induce stare de soc hipovolemic. Pacientii care supravietuiesc efectelor toxice initiale dezvolta necroza tubulara acuta, necroza hepatocelulara si afectarea tesuturilor hematoformatoare.
Expunerea cronica prin inhalarea compusilor de crom insolubili poate produce pneumoconioza cu alterarea functiei pulmonare. Expunerea la saruri anorganice solubile poate precipita aparitia de ulceratii cutanate, dermatita, perforarea septului nazal si manifestari respiratorii de hipersensibilizare.
Efectul carcinogen al cromului asupra tractului respiratorii a fost documentat prin numeroase studii"--- vezi sursa :https://www.synevo.ro/crom-plasma/
Eu il voi lua doar o scurta perioada atat in plus nu voi lua supradoze
Vorbea de suplimentele alimentare care se gasesc in farmacie...
Eu am incercat. Are efect, dar nu foarte puternic. Verifica sa nu ai si o lipsa de magneziu, pentru ca si asta da pofta de dulce.
Madntc întreabă: