| ellutza a întrebat:

Cu 2 saptamani in urma mi-a fost extrasa o masea. 1 Saptamana a durut tare si am luat nurofen zilnic. Acum nu mai doare dar a crescut acolo o carne ciudata care acopera gaura ca o jumatate de cireasa. Ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

S-ar putea sa-ti fi lasat inauntru punga cu puroi. Mergi urgent la medicul de familie.

| ellutza explică (pentru Salontanul):

Ce sa-mi faca medicul de familie, doar nu mi-a scos el maseaua. Iar la stomatologie am programare abia marti

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru ellutza):

Medicul de familie este primul care trebuie sa vada si el stie ce trebuie facut mai departe. Acel medic stomatolog si-a dovedit incompetenta. Trebuie sa nu mai mergi la el.

laughing) da, o sa vin la tine

Salontanul

La mine sa vii numai daca vrei sa inveti armata. Nu glumi cu infectia. Poti sa faci septicemie si sa mori.

Mor, mor, atat a fost. Lasa, daca supravietuiesc apelez la tine sa ma inveti sa fiu mai dura laughing

Salontanul

Ok. Si multa sanatate.

Multumesc, multumesc! Bafta!