| Liviu321 a întrebat:

Cu ce ar trebui sa-mi dau pentru a stopa exfolierea pielii de pe fata. Mi-am dat cu o crema Hymalaia care in loc sa-mi hidrateze mi-a uscat-o pana mi-a exfoliat-o.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LaLaura a răspuns:

Buna.
Iti recomand crema de la bioderma - sebium hydria de la sensi blu, costa destul de multicel in jur de 55 de lei, dar crede-ma iti face o fata fina ca de bebelus, isi merita din plin toti banii si iti hidrateaza super mult tenul. Mi-a fost recomandata de dermatolog deoarece am senzatia de piele care tine, care te ustura dupa ce ma spal pe fata.

2 răspunsuri:
| Liviu321 explică (pentru LaLaura):

Exact aceeasi senzatie o am eu si pe langa asta ma ustura, ma mananca si imi apar cojite albe cum e matreata. O sa incerc sa imi iau aceasta crema daca merge numai conteaza acum. Cu Hymalaia de 25 lei mi-am luat teapa.

| LaLaura a răspuns (pentru Liviu321):

Nu o sa fi dezamagit, am incercat multe creme, dar asta e superba. Eu una am ramas wow la cat de fin e tenul meu. Sper sa fi si tu la fel de multumit de ea.