1.Nu pot sa o compar cu alta durere
2. Cea vaginala doare mai tare (cea anala facuta cu lubrifiant) DAR daca folosesti lubrifiant primele dati nu o sa fie asa de rau. Nu se moare din asta! Si nu uita de prezervativ!
Nu stiam ca si in anus exista himen si ca poti fi dezvirginata)Te asigur insa ca durerea din fund nu se compara cu durerea unei dezvirginari, ea fiind mult mai mare.Stiu asta deoarece la prima nastere am avut taiat muschiul perineal si am avut dureri atroce aproape 1 an de zile...
Cu o durere careia ii supravietuieste orice om!
Si ma refer la dezvirginarea vaginala.
Pentru ca nu durerea e cea care te surprinde descoperita ci locul in care simti ca te doare, organismul nu stie sa se apere.
Si cat timp te nelinisteste termenul "durere", nu esti pregatita s-o suporti, sa stii asta.
Depinde de persoană. Sunt persoane pe care le dor datorită unui himen elastic sau depinde de forma acestuia și persoane care nu simt nimic sau doar un mic discomfort ca atunci când bani un ob . Sunt multe de luat în calcul de la nivelul de excitație la tipul himenului și felul partenerului de a se comporta în dormitor.
Iar despre dezvirginarea anală! Nu există așa ceva e un mit! E o prostie.
Da. Vorba vine dezvirginarea anala. Cand am zis fezvirginare anala m-am referit la prima data cand o faci anal. Si voiam sa stiu daca anal doare mai rau decat vaginal.
Și eu ți-am zis că depinde de persoană și de felul cum practică sexul anal. Poate să nu doară deloc sau poate să doară depinde de mai mulți factori.
Cred că știu la ce te referi, vrei s-o faci dar te temi. Mare parte ține de băiat, poate să se gândească la el, și să bage ca disperatu' sau să aibă grijă de ține, și să nu forțeze situația. Pentru ușurarea dezvirginării e indicat să o faci cu persoana pe care o iubești, într-un mediu curat și frumos, romantic. Să nu fi presată că vine mama, sau tată de la serviciu, e nevoie de timp, de săruturi lungi, pasionale. Când vine momentul... o simțiți amândoi, și ar trebui să-ți pui o pernă sub spate, te ajută. Cu 20-30 de minute înainte de ruperea himenului bea un pahar de vin...
Sau există șpreiuri speciale, te dai în zonă vaginului, în vagin, și nu simți nici de taie în două.