Date cu crema Garnier cu factor 50 e supper te bronzezi intr-o zi cat intr-o vara intreaga!
Nu trebuie sa stai pe plaja ca sa te bronzezi, te prinde mai bine soarele in apa, dar sa te dau cu o lotiune rezistenta la apa si cu protectie 50 daca ai tenul deschis la culoare.crema/lotiunea trebuie sa ti-o aplici pe toata pielea imediat dupa dus pentru. a intra mai repede si mai bine in piele, trebuie sa te dai cu crema cu o jumatatea de ora inainte de expunerea la soare si din 2 in 2 ore sa te dai iarasi, mult succes!
P.S:daca vrei sa te bronzezi mai bine trebuie sa iei betacaroten(morcovi) sau o lotiune de plaja care sa contina betacaroten
Cumpara-ti o crema auto bronzanta, se gaseste la hipermarket-uri de la diferite firme. Iti dai cu ea (uniform!) unde vrei sa te bronzezi si trebuie sa stia cateva minute la soare.
Cred ca ar fi in regula sa folosesti autobronzante Ca LA SOLAR CLAR EU nu m-as duce nici moarta
Eu te-as sfatui sa nu iei din alea care te bronzezi repede, ale puternice cica fac boli de piele, insa cea mai sanatoasa bronzare mi9 se pare cu apa la mine a avut rezulytat dar in muplt timp
Uleiul de masline ajuta la sa ceva sau exista tot felul de creme care grabesc procesul de bronzare dar e as ramane la ulei