| Anne2000 a întrebat:

Culoarea dintilor mei este alb-galbuie chiar daca ma spal de 2 ori pe zi asta insemnand dimineata si seara folosind Colgate. Fireste nu albeste mai deloc, e ca si cum nu m-as fi spalat deloc. M-am gandit sa-mi cumpar o periuta electrica si o pasta de dinti mai scumpa si dupa care sa vad rezultate. Da ce pasta de dinti imi recomandati? Apoi m-am gandit sa-mi cumpar acele 20 de benzi Crest Whitestrips care trebuie aplicate pe dinti si care ii albeste, dar am doar 14 ani si mi-e teama sa nu-mi strice smaltul si sa-mi apara carii la suprafata dintilor. Ce-i care ati folosit si cei care stiti cate ceva sau care ati fost si ati intrebat la dentist de aceste benzi fac dintii sa isi pastreze sanatatea sau le strica smaltul? Va rog indrumati-ma pe o cale buna. Dau fundita.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Revendicated a răspuns:

Hey,ce-a facut din palmier, e foarte buna mi-e mi-a dat rezultate happy

| MaNuela_RoMina_1999 a răspuns:

Eu cred ca depinde de cat de bine te speli. Vreau sa zic ca nu prea sunt diferente intre pestele de dinti. Iti dai seama ca dintii tai nu o sa fie ca si in reclamele de la Colgate, dar si eu ma spal tot de 2 ori pe zi si nu prea am probleme. Zic sa te speli mai cu grija, dar nici prea mult timp pentru ca asta iti va strica smaltul. Deci spala-te mai atent/a si daca nu se vad rezultate, du-te la dentist.

| Anne2000 explică (pentru MaNuela_RoMina_1999):

Eu am intrebat mai sus altceva. Dar vad ca nu intelegi.

| giony54 a răspuns:

Spala-te cu bicarbonat de sodiu si se albesc dar in timp.

| Cat a răspuns:

Buna!

Din pacate, fiecare dintre noi are o nuanta naturala a danturii, care nu poate fi modificata semnificativ de pastele de dinti care promit albirea, indiferent de cum te speli / cat de des.

O periuta de dinti electrica iti va imbunatati sanatatea bucala, dar nu te astepta sa iti modifice culoarea dintilor. Nu pentru asta e facuta.

In cazul in care iti doresti neaparat albirea, iti recomand intai o vizita la dentist si o documentare temeinica (poti incepe de aici: http://siblondelegandesc.ro/......intilor/). Mai multe articole din zona sanatatii poti gasi aici: http://siblondelegandesc.ro/category/sanatatea-e-starea-de-normalitate/

Avand in vedere varsta ta, discuta si cu parintii tai. Daca si ei considera ca albirea iti e absolut necesara, se pot interesa si ei in legatura cu riscurile si te pot ajuta sa iei o decizie.

Oricum ar fi, evita produsele din comert. E intotdeauna mult mai indicat sa mergi pe mana unui dentist. Doar el e cu adevarat capabil sa iti recomande cel mai bun produs pentru tine, intr-o concentratie care sa nu-ti cauzeze probleme, si poate urmari cu atentie procesul de albire.

Mult succes!

| MaNuela_RoMina_1999 a răspuns (pentru Anne2000):

Ok, atunci nu, n-am folosit benzi.

| Cruck a răspuns:

Fa-te cu coaja de banana