Cred...ca as incerca sa ma imprietenesc cu ea si sa-i explic dc totsi colegii o barfesc si sa se spele pe dintsi
deci crd ca ar trebui sa fi prietena cu ea
funda?
Bună.
I-ai acorda atenția necesară, nu este ceva care nu se poate remedia.
Cât privește bârfa, nu au valoare.
Pa, pa.
Prieteneste i se poate spune. S-ar putea sa aiba o problema medicala.Sa consulte un medic.
Uite.Deci daca o fata are o problema nu inseamna ca trebuie sa o barfim sau sa nu mai vb cu ea.As ar fi foarte nepoliticos. Ia-ti jigni persoana si parinti.Si eu, da, as mai bagao in seama, chiar daca ii miroase gura. fundita?
Nu te supara dar cred ca tu esti aceea fata sau o prietena/colega de a ta. Daca intr-adevar iar fi cineva prieten adevarat nu ar face asa ceva.(barfii)
Mie mi se face greata foarte repede si cred ca si de la asta.am si tu o colega care vine murdara ciufulita si nu stie ca s-a inventat spray'ul (Pute foarte rau desi parintii ei sunt medici.si profesorii se feresc de ea) Insa cred ca ar trebui sa ii spuna cineva si oricum o guma nu este scumpa si nici un tub de pasta de dinti. Dar daca are o problema ar trebui sa spuna si este foarte urat din partea colegilor sa o barfeasca.Cred ca ar fi bine sa ii spui tu!
Eu sincer iti spun ca mie nu mi-ar placea sa fiu prietena cu ea daca nu isi rezolva problema deoarece cum am mai spus la inceput mie de la orice miros urat mi se face greata. Dar i-as spune!
Succes!
Sper ca te-am ajutat macar putin:*
Sincera sa fiu eu sunt mai directa si i-as zice, poate e putin aiurea, dar as atentiona-o.
Iachhhh )) tocmai azi vbeam cu o colega asta dspr alta colega )))). pai. oricum nu as mai sta prea mult pe langa ea :-s
User252426 întreabă: