| ciprian1993 a întrebat:

Cum ar trebui sa iau proteine? si ce proteine sa iau? Ma duc la sala de la 16 la 17:30. Vreau sa pun masa musculara si nu stiu cum si ce proteine sa iau. Astept cat mai multe raspunsurii

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| katala a răspuns:

Lasa-le incolo de proteine. Din ce crezi ca sunt facute? mai bine pune mana si mananca mancare sanatoasa, mai multa daca simti nevoia, dar nu te umple de chimicale pentru ca mai tarziu o sa-ti dai palme. Nu merita!

| mihaibrasov a răspuns:

Nu merita sa dai bani pe proteine. Mai bine mananci mai multa carne de pui, bei mai mult lapte dupa antrenament si ramai sanatos. Orice cutie cu proteine contine si ingrediente de stimulare a muschiului si nu merita sa te risti sau sa iti pui in pericol sanatatea (intr-o masura mai mica sau mai mare). Plus ca ce faci natural (masa musculara) ramane in timp, nu se dezumfla ca un balon.

| Cosmin86 a răspuns (pentru mihaibrasov):

Ba se dezumfla oricum, doar ca daca iei suplimente se dezumfla mai rar.

Tu esti complet pe langa, nu?

| mihaibrasov a răspuns (pentru Cosmin86):

Tu ai citit ce am scris? Chill out.

| dink08 a răspuns:

Alea Milk&Egg am inteles ca sunt bune.

| stefanradu a răspuns:

Salut Ciprian1993,
Am scris un articol interesant, cu tot ce trebuie sa stii despre proteine. Il gasesti aici:
http://hunkbody.ro/tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-proteine/
Spor!