| cristina_2872 a întrebat:

Cum as putea sa nu mai am cosmaruri cu demoni si monstrii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Maariiaa a răspuns:

Bună Georgiana,

Coșmarurile și visele sunt doar niște fantezii care NICIODATĂ nu vor fi reale.
Dacă asculți povești nemuritoate despre aceștia,urmărești filme cu ei sau asculți cine știe ce invenție a unui coleg sigur că o să ai coșmaruri.
Dacă nu te gândești deloc la aceștia nu cred că vei avea mereu coșmaruri.
Pentru a fi mai liniștită noaptea,bea în fiecare seară un ceai de tei care este liniștitor, sau o cană cu lapte.
Și eu aveam coșmaruri cu sataniști și diavoli, dar dacă nu m-am mai gândit la ei și nu am mai ascultat poveștile colegilor am început să am vise frumoase. Și eu am băut în fiecare seară lapte sau ceai.

Succes!
Numai bine!

| ZEU93 a răspuns:

Nu te mai uita la filme de gen horror happy

| Shine a răspuns:

Nu te mai uita la filme care nu sunt pentru varsta ta si mai da si tu pe alt canal in afara de Disney.

| georgy_7464 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa nu te mai uiti la filme horor daca asta faci, sau inainte de a te culca sa spui o rugaciune eu sunt sigura ca dupa nu vei mai avea aceste cosmaruri

| Beebytza a răspuns:

Hmm... cam aiurea intrebarea.:-s pay. nu mai te uita la filme de groaza. nu te mai juca anumite jocuri de exemplu metin2 daca joki, cu toate ca nu exista.cred ca ai o teamatongue si eu jucam mt2 si seara aveam numai impresi uratelaughing dar m-am lasat de mt si m-am apukat de ks:->. deci inkearca sa nu te mai gandesti la asta... daca ii visezi seara, inainte sa te kulki spune Tata-l Nosutru si gandeste-te la ceva frumos :* succes :*:*:Xhappy!

| dnzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

F*a o rugaciune
Functioneaza 100%
Chestia asta vn de la lucifer si isus te apara
Chestii cu religia
Oricum inchinate si mergi la biserica

Întrebări similare