| MG4Life a întrebat:

Cum as putea scapa de durerea de cap? de ctv zile ma doare continuu

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| youmail a răspuns:

Problema cu durerea de cap poate fi cauzata din multe probleme.
Daca spui ca e ceva atat de durata e bine sa vizitezi un medic (macar cel de familie sau cel de la scoala).
Acum ca solutie temporara, exista antinevralgice
Antinevralgic P
Plus daca ai si racit cumva ia un paracetamol si o aspirina (dupa masa ) + inca cate o aspirina la 8 ore (sau in functie de ce scrie pe prospect) dar ai grija sa nu cumva sa ai alergie (desi se intampla foarte rar).
Cel mai bine e sa vizitezi medicul.
Sau cel mai ieftin ia un coldrex.

9 răspunsuri:
| shorty93 a răspuns:

Iti dai cu piciorul de coltul de la birou, asa o sa uiti de durerea de capwinking

| Luiza93 a răspuns:

Algozon happy

| MG4Life explică (pentru shorty93):

Din pacate deja mi-am si crapat degetu' de la picior in 2, tot nu pot scapa de durerea de caplaughing)) MS de raspuns, funny, Vot!

| MG4Life explică (pentru youmail):

Mersi de raspuns! Funda xD

| youmail a răspuns (pentru MG4Life):

Merci, si ai mare grija ce faci. Nu te juca daca persista, ca o vizita la medic nu are ce sa iti faca. Eu sper sa iti treaca cat de repede.
Multa sanatate.

| MG4Life explică (pentru youmail):

La fel, Stima si mersi mult big grin

| MG4Life explică (pentru Luiza93):

Mersi de raspuns happy Vot!

| Korrawi a răspuns:

Daca e de cateva zile si nu te lasa, du-te la medic. Poti incerca si cu cafea/ciocolata (1 cafea sau/si 1 ciocolata, nu cantitati mari evident), si cum au scris cei de mai sus, aspirina.

| MG4Life explică (pentru Korrawi):

Multumesc!