Da, se poate slabi 40 de kg in doar 4 luni...dar te vei imbolnavi de ficat...eu recomand maxim 5 kg pe luna, altfel vor aparea vergeturi si pielea nu se va tonifica intr-un mod natural si armonios.
Ma gandeam sa merg la masaj ca sa-mi intind pielea. Acuma stiu ca de vergeturi nu voi scapa nici daca slabesc in 8 luni (i s-a intamplat unei prietene). Mai merg si la sauna cam de 3 ori pe saptamana, am auzit ca-i buna pentru celulita. Am inceput sa merg si la sala, dar fac doar o ora si de aceea am intrebat cam cat timp ar trebui sa fac pentru un rezultat mai bun. Apreciez mult ca mi-ai raspuns!
Intra pe mess sa-ti spun cum poti sa o faci fara sa afectezi organele.
astral_confessor@yahoo.com
Cred ca e cam nesanatos sa slabesti 10 kg pe luna... risti sa le pui la loc imediat dupa ce te-ai oprit din sport dieta, etc. Presupun ca e posibil, dar trebuie sa faci sport in fiecare zi mai multe ore. In plus din cate stiu eu organismul se obisnuieste in timp cu numarul de ore de sport care ar trebui crescut constant. Adica daca azi faci o ora, maine faci doua si asa mai departe, altfel trupul se obisnuieste si nici nu mai transpiri. Cel putin eu asa patesc... Ai grija totusi sa nu te imbolnavesti. Toate dietele iti cam slabesc sistemul imunitar.
Nu trebuie sa supui corpul prea mult la exercitii fizice. O ora, o ora jumate pe zi e de ajuns!
Ideea este sa slabesc pana atunci, dupa... ma gandesc ca unele kg vor reveni la loc, dar sunt dispusa sa lupt cu asta din nou si sa slabesc "natural". stiu ca poate te intrebi "de ce nu faci asta de la inceput", dar oricat de mult mi-as dori, nu am timp! Cat despre sport, indiferent ca se obisnuieste corpul sau nu, important este sa fie in miscare. cunosc persoane care fac 2 ore pe zi si nu transpira fiindca asa au organismul.
Ma gandeam cam 2 ore de sport pe zi + relaxare (masaj, sauna)
Inteleg. Nu e o idee rea! Dar important e sa nu te imbolnavesti! Succes!