| unasempliceragazza a întrebat:

Cum ati slabit voi fetelor? Cite kg ati slabit pe sapt/luna? si um ati facut asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Eu reusesc intotdeauna sa slabesc atunci cand renunt la paine, nu mai mananc dupa 6 seara, fac miscare[in general plimbari mai lungi], renunt la dulciuri si grasimi[am slabit 3 kg intr-o luna]

| Trolli a răspuns:

Poti sa slabesti cu mult sport si vointa, si mancare fara grasimi, reduci consumul de dulciuri. Nu te sfatuiesc sarecurgi la pastile pentru slabit, iti fac mai mult rau.
Succes.

| raluca0306 a răspuns:

Eu de multe ori pierd in greutate foarte usor.Si i-au in greutate mai greu.Dar cred ca cea mai buna reteta pentru asta este sportul.Am auzit de o chestie interesanta care da rezultate da nu sunt sigura. Sa nu mananci paine deloc, si sa mananci lamaie.Si normal, sa nu mananci prajeli si alte cele.