| MoMoScumpik a întrebat:

Cum este cu Vaccinul Anti-Tetanic? Adica cum se administreaza? Am auzit ca iti face ceva la incheietura,iar in functie daca se inroseste sau nu, iti fac vaccinul in mana sau picior.imi spune cineva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca spui de acel vacnin care se face la scoala.Da prima data se face o injectie,nu doare,in mana. Dupa un timp,acea intepatura se masoara. Daca se umfla peste limita normala stiuta de dr, se face apoi acel vaccin prpriu zis, in picior, sau mana eventual. Numai daca nu are aparemetri stiuti de doctor, eu stiam dar am uitat cati centimetri trebuie sa masoare acea intepatura.Parca 5 mm.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu in incheietura, ci in muschii din brat.Mai sus de cot, putin in spate, in muschii tricepsi.

| Danzell a răspuns:

Ce zici tu e testul de depistare al TBC-ului. medicul injecteaza un ser sub piele. daca se inroseste si se extinde, ti se face o radiografie la plamani, si astfel iti determina daca ai sau nu TBC.
Vaccinul antitetanos este un vaccin care il faci ca sa nu te infectezi de exemplu atunci cand te musca un caine sau te julesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Uite aici despre acest vaccin,
http://www.sfatulmedicului.ro/arhiva_medicala/vaccinul-antitetanic
Te pup!

| TPUajutor a răspuns:

In muschul de la brat

| MoMoScumpik explică (pentru anonim_4396):

Da vaccinul Diftero-Tetanic.gresisem denumirea

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Vaccinul antitetanic se face in muschiul bratului.
Tu il confunzi partial cu vaccinul anti-TBC care se face, tot in brat, dupa o testare prealabila la tuberculina care se face pe antebrat

| boss97 a răspuns:

Acest vaccin se administreaza cu seringa in muschii bratului, apoi o sa te doara 2-3 zile, asa am patit si eu.