| Florazul15 a întrebat:

Cum este durerea de apendicită? Pe mine mă doare în partea dreapta a abdomenului, dar doar când mă ridic din pat sau mă aplec nu mă doare constant. Este posibil să fie apendicita?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Florazul15 explică (pentru anonimaaa1206):

Nu vomit, și mă doare de azi dimineață abdomenul, într-adevăr am făcut și efort și după m-a apucat durerea. Nu mă doare constant, doar când mă mișc, dacă stau în pat nu mă doare nimic

Nici nu vreau să mă gândesc la operatie, îmi este foarte frică de operații și anestezie

Da,o sa merg la medicul de familie, mulțumesc

După ce criterii își da seamă medicul dacă este vorba despre apendicita sau nu? Se poate vedea la ecograf?

Mulțumesc

| StudentLaMedicina a răspuns:

Apendicita este un diagnostic clinic, nu este nevoie de imagini de niciun fel.
Dacă te doare la palpare (în diverse moduri) când sari, tuşeşti etc. De asemenea febră, CRP şi leucocite ridicate (în sânge), diaree, vărsături.