| BOOBZen a întrebat:

Cum fac ca sa nu mai am cosuri:le sparg sau nu? Fructele, legumele si ceaiul ajuta cu ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| jeki45 a răspuns:

Lasa-le sa creasca. Daca le spargi o sa-ti ramana semne.

| gloria7 a răspuns:

Cel mai bine nu, iti iai unb corector care le usuca, sunt la avon, oriflame si-s bune.alimentatie e importatnta pentru sanatatea pielii

| Alexutza19 a răspuns:

thinking Buna.big grin Eu iti spun ca am folosit produse de la Avon, Oriflame.dar degeabaoh go on nu si-au facut efectu.acum mama mi-a cumparat Argila.se gaseste la orice magazine de cosmeticahappy. incearca si u:*:*:*.>big grin

| XKidutzaa a răspuns:

NU le sparge! mai raw faci...da un regima limentar sanhatos(fucte legume) s ceaiul ajuta crede-ma stiu din proproe experienta

Răspuns utilizator avertizat
| bloodyflower a răspuns:

Depinde de varsta foarte mult! In adolescenta nu prea ai ce sa le faci...din pacate!sad si eu am aceeasi problema.Incearca sa nu le spargi cu toate ca stiu cat e de tentant.Mai bine fa un ceai de musetel galbenele si sunatoare si stai cu fata in aburul de la oala ca 10 min.(pune-ti un porsop peste cap),dupa care inteapa usor capul cosului cu un ac subtire si strange usor pentru. ca "puroiul" sa iasa afara. Dupa care dezinfecteaza! Bea foarte multa apa, ia vitamine, fa sport si nu neglija igiena.Cu timpul trec dar ai grija sa nu le atingi prea mult pentru. ca se infecteaza.Si CEL MAI IMPORTANT MERGI LA DERMATOLOG!
sper ca te-am ajutat!:* funda?happy

| Dreamer a răspuns:

Intreaba la farmacie, exista masti, alifii si tratamente speciale...nu, nu este bine nici sa le spargi, dar nici sa le lasi asa!

| mymed a răspuns:

Nu le sparge.
Consuma cat mai multe fructe si legume.
http://www.mymed.ro/dieta-in-acnee.html

| ŦєтiţaŦăяăNuмє a răspuns:

Fa o crema din miere de albine.pui un pic de zahar si cateva picaturi de lapte.
Ti`o pui pe fata si o lasi sa actioneze 30 de min.
Dupa te speli cu apa...tongue
Pe mine ma ajutabig grin.
Bafta:*

| LovellyAngel a răspuns (pentru XKidutzaa):

Mfakfqqwlmmtrlqm, hmmm, Daaaa!

Întrebări similare