Incepe un regim,renuntand la alimentele grase,prajite, fast-food, sucuri acidulate si dulciuri in general ele provoaca celulita, alimentatia nesanatoasa, insa si sedentarismul.Consuma multe fructe si apa, hidrateaza-te bine, bea minim 2L de apa.Consuma salate cu piept de pui/peste,legume si ulei de masline, supe, oua fierte, piept de pui/peste pe gratar, cartofi copti/fierti.Fa-ti un program de 3 mese pe zi cu cate 2 gustari, pentru gustari iti recomand migdale, nuci, alune, fistic chiar salata de fructe sau sandwich.
Insa din pacate pentru a vedea rezultatele cat mai repede trebuie sa adaugi si sport regimului tau.Incearca sa iti faci timp macar 30 de minute de 2-3 ori pe saptamana sa faci miscare, poti sa te plimbi cu bicicleta/rolele sau poti apela la exercitiile de pe internet, eventual poti merge pe jos o ora, daca obisnuiesti sa mergi cu masina.
Pentru celulita iti recomand sa faci de 3 ori pe saptamana masaj cu ulei de masline si cafea, pe deasupra iti lasa si pielea fina.
Sper ca te-am ajutat, spor la dieta!
Aveam aceeasi problema, am incercat si diete dar nu m-au ajutat.Asa ca am decis sa dau citeva kg jos fara dieta.Am inceput la inceputul saptaminii sa maninc mai putin.Adica mincam des dar cite putin. Dupa 6 nu mincam.La ora 19:00 alergam cam tim de o ora(asta am facut timp de 4 saptamini)Am slabit 7 kg...Iti garantez ca vei slabi si tu daca incerci... Apropo, la fiecare gustare doar o felie de piine. Succes! Fundita?
Iti recomand cu incredere dieta Dukan, o prietena de-a mea a slabit in 6 luni 20 de kg
Chiar daca am 17 ani?
Da,chiar daca ai 17 ani
Carmen133 întreabă: