| alexiaaaass a întrebat:

Cum ii pot scoate iubitului meu punctele NEGre pentru ca are multe si mari iar cosurile si ele sunt destul de urate ce pot sa ii dau ce sa fac un remediu bun.i-am luat tot felul de creme. masti de fata, tot felul de solutii dar degeaba spune ca il ustura si nu se da...ce pentru face? pls ajutati-ma

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| mihaMGB a răspuns:

O consultatie dermatologica este obligatorie.Prietenul tau sufera de acnee, care necesita tratament dinspre interior spre exterior, cremele si mastile in lipsa unui tratament medicamentos nu vor remedia problema.Du'l la dermatolog, Si cu siguranta acesta il va ajuta spre tratarea problemeihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si vrei sa il ajuti la Dragoste si sex?

| alexiaaaass explică (pentru anonim_4396):

Da pentru ca aici se raspunde ...pe profilul asta la restul nu primesc raspunsur...

| IMC90 a răspuns (pentru alexiaaaass):

Are cosuri si puncte negre? sau are noduli, chisturi si puncte negre? Chisturile sunt umflaturile alea...

| Allergikaa a răspuns:

Ar trebui sa-i faci cadou un gel cu care sa-si curete fata mai des:d... Este la Nivea este in jur de 20 de lei il poti ivata cum se foloseste, daca e interesat o sa va si amuzati putin. Succes:X!

| Seyko a răspuns:

21.05.2012
Si eu am aceeasi problema cu cosurile, m-am dat cu diferite creme ( creme scumpe de foarte buna calitate ) dar nu s-a vazut nici un efect, am incercat si alte metode cum ar fi sa stai in aburi de ceai de musetel timp de 15 min, inutil insa, stie cineva un tratament medicamentos pentru a scapa de cosuri ( acnee ) daca stiti va rog spuneti-mi-o pe mess id:mirel_zmr