Ar trebui sa-i faci cadou un gel cu care sa-si curete fata mai des:d... Este la Nivea este in jur de 20 de lei il poti ivata cum se foloseste, daca e interesat o sa va si amuzati putin. Succes:X!
O consultatie dermatologica este obligatorie.Prietenul tau sufera de acnee, care necesita tratament dinspre interior spre exterior, cremele si mastile in lipsa unui tratament medicamentos nu vor remedia problema.Du'l la dermatolog, Si cu siguranta acesta il va ajuta spre tratarea problemei
Da pentru ca aici se raspunde ...pe profilul asta la restul nu primesc raspunsur...
Are cosuri si puncte negre? sau are noduli, chisturi si puncte negre? Chisturile sunt umflaturile alea...
21.05.2012
Si eu am aceeasi problema cu cosurile, m-am dat cu diferite creme ( creme scumpe de foarte buna calitate ) dar nu s-a vazut nici un efect, am incercat si alte metode cum ar fi sa stai in aburi de ceai de musetel timp de 15 min, inutil insa, stie cineva un tratament medicamentos pentru a scapa de cosuri ( acnee ) daca stiti va rog spuneti-mi-o pe mess id:mirel_zmr