Este indicat sa iti incepi administrarea pastilelor AC din prima zi de menstruatie.In acest caz vei putea face sex neprotejat chiar din prima clipa.In cazul ca ratezi prima zi si incepi intro ori care alta zi a ciclului menstrual, primele 7 zile va trebui folosita o metoda de protectie suplimentara, prezervativ sau ovule spermigene.Va trebui sa te obisnuiesti sa iei zinic la aceeasi ora pastila (doza) in cele 21 de zile de administrare. Va urma pauza de 7 zile in care iti va veni menstruatia.Un nou blister vei incepe in a 29 zi si nu vei putea incurca ziua deoarece pe intreaga perioada cat iti vei administra AC ziua de incepere a unei noi folii(blister) va fi identic cu denumirea zilei in care iti vei administra prima pastila. Daca va fi de exemplu luni, atunci de acum inainte iti vei incepe administrarea noii folii intotdeauna intr-o zi de luni.Multa sanatate.
Pe blister sunt trecute zilelele sapamanii cu sageata in sensul acelor de ceasornic si la faza asta ma refeream ca nu stiu cum sa incep sa le iau
Http://m.healthexpress.co.uk/yasmin.html ceva de genu
Daca mai poti astepta pana luni ar fi indicat sa-l intrebi pe medicul ginecolog care ti-a prescris anticonceptionalul. Ma mir ca nu ti-a explicat precis modul de administrare.Eu stiu ca in cazul inceperii folosirii acestor pastile rimul drajeu Karissa trebuie luat în prima zi a ciclului menstrual.