| Anonimul699 a întrebat:

Cum inlatur thc-ul din sange?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
16 răspunsuri:
| Krax256 a răspuns:

Se elimina treptat cam intr-o luna.
E pacat ca iarba e considerata drog la noi adr asta este...

| Anonimul699 explică (pentru Krax256):

Trebuie sa imi fac analize cu urina si fecale, bacteorologic si pentru paraziti, pot fi prins?

| Krax256 a răspuns (pentru Anonimul699):

Daca nu iti face teste specifice pentru depistare THC mai greu. Sa inteleg ca vrei sa lucrezi in vreo structura a statului?
La un loc simplu de munca chiar daca s-ar depista thc nu ai probleme atata timp cat iti faci treaba si nu dispari la un cui la fiecare 5 minute.
Normal pentru angajare chiar daca se depisteaza THC (de obicei in sange sau urina) nu se anunta politia, sunt multi consumatori, unii care poate au fumat macar odata sau baga verde rar.

| CristinaMatei97 a răspuns:

Prietena mea a vrut sa doneze sânge și fumează regulat. Cu o zi înainte băgase mdma și după ce a donat, i-a venit scrisoare acasă in care ii spuneau sa se prezinte sa refacă analizele pentru ca a ieșit ceva inneregula

| Krax256 a răspuns (pentru CristinaMatei97):

Pai da, la donatori se fac analize extinse.
Dar daca vrea sa doneze, sa nu mai fumeze vreo luna si sa-mi dea mie. Imi place sa calc in tabla happy
Totusi este posibil sa fi depistat vreo problema medicala.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru Krax256):

Nu este inca dovedit stiintific ca "iarba" ar combate thc

| Krax256 a răspuns (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Cine naiba a zis ca iarba combate THC?
Ea chiar CONTINE THC si alti canabinoizi.

Scuze; din comentariul tau asta se cam intelege. "E pacat ca iarba e considerata drog la noi adr asta este...".

Chiar este un drg periculos; in functie de "calitate/concentratie" si de planta din care se extrage rasina

Mai prietene, nu te mai uita la realitatea, A1 si nu mai citi site-uri crestine ca nu face bine la intelect.
Cannabis(canepa) zis si iarba nu a ucis pe nimeni, dimpotriva, chiar face bine in multe privinte. De la cele economice si ecologice pana la cele de sanatate. Pune mana si informeaza-te.
Cred ca tu te referi din greseala la cocaina extrasa din planta de coca sau la heroina extrasa din banalul mac.
Informeaza-te si dup-aia exprima pareri de genul ca este periculoasa.

La Cartoon Network ma pot uita, dupa ce ignor ciupercile si cactusii care au canabinol?winking laughing

Te uiti chiar mai bine daca bagi si o ciuperca.

Fraierii au norocul sa nu cunoasca flora spontana din jurul casei/blocului; altfel am avea doar chiauni pe strazi. laughing laughing laughing

Flora noastra spontana este vax apis melifera. Flora rastafari este in schimb aia corecta.

| Anonimul699 explică (pentru Krax256):

Io am 16 ani laughing fac practica si trebuie sa imi fac analize, nu fumez cuie chiar, am fumat prima data in viata mea acum 5 zile, am tras 6 fumuri si sincer nu mi vreau si ma tem sa nu ma depisteze big grin

| Krax256 a răspuns (pentru Anonimul699):

Nu te depisteaza nimeni.