anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum ma ajuta inotul? D.p.d.v. al sanatatii, nu ca-mi face corp frumos etc.
Eu am cautat pe net dar n-am gasit mare lucru si toata lumea asa-mi mai spune ca mama ce bine e. I-am intrebat, n-au stiut sa-mi zica.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IMC90 a răspuns:

Welcome Back happy
Arde grasimile (ca orice sport) dezvolta anumite grupe de muschi si oxigeneaza sangele. Nu inotul propriu-zis ci respiratiawinking

| anonim_4396 explică (pentru IMC90):

Sa le arda ca n-am nevoie de ele. bine te-am regasitwinking

7 răspunsuri:
| MidnightLady a răspuns:

La agatat. Si cand agat imi creste autostima. Si cand imi creste autostima mi se regleaza tensiunea si pulsul. Si se regenereaza ficatul pe care l-am nenorocit la terasa inainte cu o seara.

| WedDye a răspuns:

Pai in primul rand chiar iti trebuie sa stii sa inoti { nu sti in ce imprejurare te poti afla} iar apoi este si foarte sanatos pentru coloana muschulatura sanatate...
Normal toata lumea trebuie sa faca un sport si inotul este cel mai recomandat de doctori si lume kiss
Si eu o sa ma duck la inot chiar daca stiu deja sa inot... pur si simplu ma duck asa pentru sanatate

| anonim_4396 explică (pentru WedDye):

Fac deja 1, 5 km pe zi sau 30 min. Vreau doar sa stiu la ce e bun de zice toata lumea ca e asa nemaipomenit.

| WedDye a răspuns (pentru anonim_4396):

Ti-am zis la sanatate si la dezvoltare! Adica te dezvolti mai bine din inot decat din alergat { mai ales la cresterea in inaltime }

| Hombre a răspuns (pentru anonim_4396):

Poti sa faci si 3 Km pe zi tot nu se compara cu o balaceala la mine in jacuzzi.

| anonim_4396 explică (pentru Hombre):

Daca as puta inota la tine-n jacuzzi...winking