Nu stiu dar pot sa iti dau un sfat:Merele sunt cele mai bune fructe, in ceea ce priveste capacitatea de a anula pe termen lung senzatia de foame.
Un pahar cu apa. Zero calorii pentru o senzatie de satietate care poate sa dureze 30-60 de minute.
Circa 150 de grame de iaurt simplu, fara adaus de zahar, fara fructe, blocheaza senzatia de foame pentru cel putin doua ore.
Un ou fiert tare este cea mai buna sursa de proteine, care poate tine foamea departe doua-trei ore.
O solutie ideala sunt supele de legume. O cana de supa de legume aduce apa, minerale, fibre si o sanatoasa senzatie de satietate pentru doua-trei ore.
Da asa este, merele sunt cele mai bune, am mancat intr-o dimineata un doua mere si nu mi s-a facut foame toata ziua.
Tigara da roade dar e daunatoare si fumatorii mai trag una ca sa nu moara de foame, dar poti opta pe un bidon de apa sau o supa la plic.
Nu trebuie sa te infometezi.E important insa ce mananci.Cauta alimente sarace in calori, gen iaurturi, fructe, apa, sucuri naturale de fructe si legume, supe de legume.Sau chiar supa de pui, insa strecurata.Satura datorita carnii de pui.
1.In primul rand nu te mai gandi la foame(:
2.Mananca mere ( doar daca ai )
3.Bea apa.
4.Ia niste mancare si mananca frate
N-o poti alunga definitiv, dar o poti amagi pentru o perioada de timp.Pe moment cea mai buna e apa, fara calorii.Mie merele imi dau pofta de mancare, nu stiu cum functioneaza la tine.
anonim_4396 întreabă:
Coloringthevoid întreabă: