| αlεxTzure a întrebat:

Cum pot anula senzatia de foame? Funda care reuseste

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| amuzanta a răspuns:

Nu stiu dar pot sa iti dau un sfat:Merele sunt cele mai bune fructe, in ceea ce priveste capacitatea de a anula pe termen lung senzatia de foame.

Un pahar cu apa. Zero calorii pentru o senzatie de satietate care poate sa dureze 30-60 de minute.

Circa 150 de grame de iaurt simplu, fara adaus de zahar, fara fructe, blocheaza senzatia de foame pentru cel putin doua ore.

Un ou fiert tare este cea mai buna sursa de proteine, care poate tine foamea departe doua-trei ore.

O solutie ideala sunt supele de legume. O cana de supa de legume aduce apa, minerale, fibre si o sanatoasa senzatie de satietate pentru doua-trei ore.

| mihaelutzamy a răspuns:

Bând apa

| AllexTheWolf a răspuns (pentru amuzanta):

Da asa este, merele sunt cele mai bune, am mancat intr-o dimineata un doua mere si nu mi s-a facut foame toata ziua.

| Boy98 a răspuns:

Fa sport si mananca fructe

| mgtow a răspuns:

Tigara da roade dar e daunatoare si fumatorii mai trag una ca sa nu moara de foame, dar poti opta pe un bidon de apa sau o supa la plic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fereste-te de fructe ca au vitamine si-ti cresc pofta de mancare.
Sportul iti va creste pofta de mancare, dar macar mananca sanatos. Iaurtul te satura, painea, pastele, carbohidratii si proteinele.

| Polet a răspuns:

Manancalaughing

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu trebuie sa te infometezi.E important insa ce mananci.Cauta alimente sarace in calori, gen iaurturi, fructe, apa, sucuri naturale de fructe si legume, supe de legume.Sau chiar supa de pui, insa strecurata.Satura datorita carnii de pui.

| DidiPuf a răspuns:

1.In primul rand nu te mai gandi la foame(:
2.Mananca mere ( doar daca ai )
3.Bea apa.
4.Ia niste mancare si mananca fratehee hee

| RussianBoy a răspuns:

Bei apa asa fac eu

| Mihaela1964 a răspuns:

N-o poti alunga definitiv, dar o poti amagi pentru o perioada de timp.Pe moment cea mai buna e apa, fara calorii.Mie merele imi dau pofta de mancare, nu stiu cum functioneaza la tine.

| Luciannnn a răspuns:

Te pui la masa si mananci si scapi de senzatia de foame