Uleiul de ricin este bun pentru cresterea parului! Pai nu stiu sigur cum se aplica pentru ca nu am folosit niciodata! ATENTIE: Daca ai parul gras mai bine nu folosi pentru ca ti-l va ingrasa si mai tare!
Pui ulei de ricin pe o discheta demachianta si iti freci unghiile cu el si nu-l stergi, il lasi pe ele cat poti de mult
eu il folosesc pentru gene si sprancene sa-mi creasca mai dese
Te salut din nou!
Il poti folosi si pentru gene si sprancene, pentru unghii foloseste o discheta demachianta, aplici pe ea putin si iti freci unghiile cu aceasta.Sa nu-l stergi imediat, lasa-l sa actioneze cat mai mult cu putinta!
Unghiile se exfoliează din cauză că sunt ori dereglate ori casante iar uleiul de ricin este antidotul care vindecă printr-o simplă aplicare pe zona afectată. Iar pentru reţetă ai nevoie de : o lingură de ulei de măsline şi una de ulei de ricin împreună cu o linguriţă de miere şi o jumătate de linguriţă de nuci măcinate. Amestecul se aplică pe unghiile de la mâini şi picioare apoi se freacă şi se masează uşor iar după trecerea de 10 minute se clăteşte bine cu apă călduţă.
In primul rand pentru unghii uleiul de ricin trebuie incalzit, cat suporti la maini. Tii cateva min pana se raceste unchiile in el.
e foarte bun pentru par in tratamente amestecat cu ou, miere si vitamina E. Si de asemeneea este foarte bun si pentru piele in loc de crema si mult mai sanatos.