anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot oprii cresterea in inaltime? Am 1.73 cm si am 16 ani...si stiu ca o sa mai cresc, dar nu vreau asta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| Bia2001 a răspuns:

Nu poti sati opresti cresterea. este ceva natural, iar cu timpul o sa te impaci cu gandul ca esti inalta

| charleslouboutin a răspuns:

Nu ai cum si nici nu vad de ce ai vrea chestia asta.

| Mihai198 a răspuns:

Nu-i mare scofala eu am 15 ani si am aproape 1.90 m, la tine in 2 ani ar trebui sa se opreasca cresterea.

| CersetoruVesel a răspuns:

Facem schimb eu am 13 ani si 1.62 si vreau sa mai cresc...

| CersetoruVesel a răspuns (pentru Mihai198):

Cand intri in sala de clasa la scoala nu dai cu capu de tocu de sus?

| Mihai198 a răspuns (pentru CersetoruVesel):

Nu si asa am colegi mai inalti ca mine si o profa de 2 m

| ScarRz a răspuns:

Ar fi o idee dar te-as influenta negativ, chestia e ca, cunosc multe fete care au 1.50-60 si sunt frustrate ca sunt prea mici, in plus nu ai motive de ingrijorare, la 18 ani o sa te opresti din crestere in inaltime iar intr-un an nu ai cum sa depasesti 2-3 cm

| JulyStorm a răspuns:

Eu nu am mai crescut de la 13 ani. Chill, e posibil sa te fi oprit din crescut. happy
Si oricum, fetele inalte (pana la o limita) arata bine. happy

| alex951 a răspuns:

Nu poti sa te opresti din crestere, e ceva normal

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am 1.74 de pe la varsta de 15-16 ani. De atunci nu am mai crescut. Oamenii inalti sunt frumosi. Eu la inaltimea mea port tocuri de 10-12 cm! Sunt mandra de inaltimea mea si lumea ma admira. Nu uita ca manechinele profesioniste trebuie sa aiba cam 1, 75.

| Robin0744 a răspuns:

Trebuie să consulți un endocrinolog. Există posibilitatea de a te opri.

Dar dacă mai scrii „cum pot oprii" cu doi „ii", te bate Dzeu și ajungi de 2 metri! happy

| Azµre a răspuns:

Te oprești la 1.75 așa că nu îți face probleme. Vrei să numai crești du-te la un endocrinolog cu un tratament hormonal pentru stoparea creșterii ai rezolvat-o dar nu îți garantez ce efecte secundare poate avea laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
Nu cred că mai creşti mai mult de atât, nu poţi opri creşterea!
Te pup!

| IlincaToma a răspuns:

Sa stii ca nu merita sa te stresezi cu chestia asta! Nu vezi ca fete si baieti de peste 1, 75m, sunt peste tot?