| alexx102428 a întrebat:

Cum pot sa dorm cat mai putine ore pe noapte?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Ray_Cosmin_1994 a răspuns:

Lucreaza de noapte si dupa o vreme indiferent cat de obosit vei fi nu vei mai putea dormi decat ziua...

| T0T a răspuns:

Dormi ziua. oricum încearcă ca mine sa stai treaz toata noaptea...Eu vreau sa vad ce efect va avea pentru mine mâine, adica azi... Sper sa fie cat mai aspru.

| Silver000 a răspuns:

Bea multe cafele/energizante, pune telefonul/ceasul sa sune la o anumita ora si pune-te la somnwinking

| DiannaDia a răspuns:

Nu văd de ce ai face asta, dar poți să faci o gramadă de lucruri. Numai să nu te prindă somnul, că nu vrei asta.

Citește, uită-te la un film, două, uită-te la televizor, scrie ceva ( eu știu? Orice. Eu am inspirație câteodată happy ), pictează, dacă ai un animal de companie joacă-te cu el, apucă-te să lucrezi la ceva, orice. Nu-i greu. happy

| AirănMeidăn a răspuns (pentru T0T):

Inceteaza. Daca stai treaz toata noaptea stau si eu cu tine

| T0T a răspuns (pentru AirănMeidăn):

Daca stai treaza nu mai ai ce vorbi cu mine. Acum du-te si culca-te odata...

| alexx102428 explică (pentru T0T):

Lol ce cearta va apucatlaughing))))))))))

Tu nu intelegi ca nu te las asa?

| T0T a răspuns (pentru AirănMeidăn):

Ba mă lasi! Acum tot ce faci e sa inrautatesti lucrurile! Intelege! Du-te si culca-te mai repede.

Tot ce fac e sa inrautatesc lucrurile...Ok.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna
nu recomand sa dormi cat mai putin ci minim 8 ore pe noapte pentru ca poti dezvolta complicatii si probleme severe de sanatate la fel si imbatranire prematura.
O zi buna.