Eu m-am inaltat jucand baschet cu prietenii mei la 2-3 zile.ai putea sa te duci la inot, nu neparat sa te inscrii, acum ca e vara, poti merge la strand sau la o baza sportiva sa stai cateva ore.dezvolta musculatura si te ajuta sa te si inalti putin, fara sport cam greu...si cu sportul, daca faci pana in 2o de ani sunt sanse sa te inalti, daca faci dupa 20 nu mai e nevoie, ca nu te mai inalti
Intinde-te cat poti de tare cu mana ridicata langa tocul usii. Pune pe cineva sa faca un semn acolo si intinde-te in fiecare zi de cate 30-40 de ori cu fiecare mana. Dupa o luna vei vedea ca ai depasit semnul. Tine-o tot asa, cu semnul din ce in ce mai sus, pana vei multumit/a de rezultat.
Trebuie sa depui efort ca sa cresti cum ar fi sportuldecat sa astepti sa cresti, iar la 20 ani vei crede ca esti prea mic de inaltime vei regreta ca nu te-ai apucat de sport la timp
Salut pai eu cred ca te pot ajuta
mnanca " Ceapa" accelereaza viteza de gandire si te ajuta sa te dezvolti si nici nu te vei ingrasa 3 sau 4 cm vei creste dar mai mult nu stiu
Secrett întreabă:
XxPANDAMANxX întreabă:
XxPANDAMANxX întreabă: