| Maria1211 a întrebat:

Cum pot sa ma ingras sanatos?
Sunt cam slaba si nu imi place,dar mananc si fac si sport pentru picioare ca sa nu mai par asa slaba, insa nu prea am vazut rezultate..am 14 ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Horologer a răspuns:

Consumi multe fructe cu valori calorice foarte mari, spre exemplu bananele si bei multa apa.La cina sa mananci mult + gustari in timpul zilei, adaugi mic dejun-ul daca nu il ai.Si c'am asta e tot.Sau cea mai rea varianta care nu e sanatoasa, fast food, sucuri acidulate etc etc.Ai mai putea sa iei vitamine, le gasesti la farmacie.(nu recomand pentru ca iti poti da organismul peste cap si nu o sa te mai opresti din a lua in greutate.)

| Maria1211 explică (pentru Horologer):

Am scris ca vreau sa ma ingras sanatos ca daca mananc fast food si chestii d astea o sa am celulita mai multa ..in rest am avut o ruda care a fost ca mine si a luat pastile pentru hormoni si s-a dezvoltat dintr o data si a ramas cu vergeturi si - a cam ingrasat, deci nu laughing

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu spui cate kg ai acum.

| Adry05 a răspuns:

Poti sa te apuci de sala si sa lucrezi cu greutati ca sa-ti dezvolti masa musculara.

| Maria1211 explică (pentru Adry05):

M am gandit si la asta dar nu m ar lasa parintii, si nu cred ca as mai creste in inaltimea prea mult daca as lucra cu greutati pentru ca sunt si scunda..si din aceasta cauza fac exercitii acasa. happy

| vocea a răspuns:

Ca sa slabesti sanatos trebuie sa mananci sanatos avand o alimentatie bogata si variata.
Cate putin din fiecare, putin si des si nu uita sa faci miscare.

| Ygcyttyfftyftytyc a răspuns:

Pai nu știu, poate să bagi în tine până nu mai poți