| traficanta a întrebat:

Cum pot sa`mi diminuez pofta de mancare?happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| SsAa a răspuns:

Poi nu este foarte greu eu la inceput am luat proportii si m-am ingrasat cateva kilograme dar incercam sa ma satur la masa sin foarte putine lucruri si sa mananc de fix 3 ori pe zi incearca ca intre mese sa nu mananci dulciurii sau alte porcarii. stiu ca nu e simplu dar asta tr sa faci daca chiar vrei sa nu-ti mai vina foame. funda?

| cornel a răspuns:

Fa altceva., fa treaba.nu stiu ceva care sa sa iti ocupe mai mult timp

| speranata a răspuns:

Incearca sa bei apa si nu iti mai vine asa foame.big grin
sa nu mananci guma
sau gasesteti o ocuptie

| elena4ever a răspuns:

Poi...in primul rand nu trebuie sa te gandesti la mancare.In al doilea rand fa-ti un program nu chiar stabil.mananca multe fructe
fundita PLS

| Malo a răspuns:

Buna traficanta happy raspunsul e simplu si anume mancand laughing chiar ai nevoie sa-ti diminuezi pofta de mancare? mananca de multe ori dar mananca putin de fiecare data tongue daca nu ti-a placut raspunsul meu da`mi o fundita laughing

| MadnessCaffe a răspuns:

Daca bei multa apa ti se duce din pofta de mancare.

| Michelle_5585 a răspuns:

Buna! Fa ceva! Uita-te la tv concentreaza-te la ce te uiti si nu te gandii la mancare. Fa poze! Crede-ma ca nu o sa-ti vina pofta demancare cand faci poze, iti zic din propria experientalaughing. Citeste o carte, ajutati mama la bucatarie si tot felul de chestii de astea. Sper sa te fii ajutat! Bye!batting eyelashes

| panther_5576 a răspuns:

Mananca o gumahappy

Întrebări similare