Cât să fie costurile de achiziție, montare, si de întreținere a unui aparat dentar?
Măcar s-au interesat ai tăi să cunoască prețurile?
Sunt curios si eu să le cunosc chiar daca nu am nevoie de ele.
Du-te numai la o clinica de stomatologie.
50 de lei cred ca isi pot permite parintii tai.
Salut, un aparat dentar mobil pentru un dinte ma indoiesc sa fie scump. Si eu am avut pe la 10 ani. Macar te poti interesa de un pret, nu sta sa iti afecteze si alti dinti, ei oricum isi schimba pozitia in timp.
Buna! Fata un consult medical nu prea avem ce sfaturi sa-ti oferim! Insa, probabil ca va fi nevoie de o extracție dentară daca nu se aranjează treburile pe - acolo...
Buna! Daca vrei sa cunosti prețurile... Mda... Nu vorbi in necunoștință de cauza! Un aparat dentar fix (pe o singura arcada) costa 1.500 lei, iar pe 2 arcade, implicit 3.000 lei. Iar cel mobil este si mai scump, având in vedere alte aspecte! Oricum, prețurile diferă de la an la an, la oras la oras, si poate parintii lui/ei nu au pot aloca bugetul necesar unor dinti.
Dintii nu se pot indrepta fara aparat dentar!
Indicat este sa se indrepte cat esti copil, pentru ca la adulti este extrem de dificil si in 70-80% din cazuri, nu se mai poate face nimic.
Pai si daca s-ar putea intrepta asa de la sine, crezi ca ar fi altii prosti sa dea banii pe un aparat dentar?
Sfatul meu este sa mergi la un cabinet stomatologic, le spui problema ta si apoi ii intrebi cat costa rezolvarea problemei. Daca sunt mai multe variante de rezolvare a problemei, le spui sa iti zica macar preturile cu aproximatie (si la material, si la manopera, la tot).
Dupa aceea vii si ne spui si noua ce ti-au spus medicii stomatologi.
Alege cabinetele care nu sunt nici prea ieftine dar nici prea scumpe. Poti merge la mai multe fara sa le spui ca ai mai fost si in alta parte si ai gasit mai scump sau mai ieftin.
Trebuie neaparat pentru toata arcada daca problema este doar la un dinte?
Pai da. Iar referitor strict la problema de aici, sun afectați doi dinti, nu numai unul... Asa ca ar putea sa rezolve treaba cu o extracție, insa mai dureros. Oricum, se așteaptă parerea doctorului.
anonim_4396 întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: