Traieste nesanatos. Fumeaza drogheazate...Sau la varsta dorita arunca-te in fata trenului .
Alcool,fumat jointuri, mancare nesanatoasa gen fast food, cola in loc de apa permanent, dormi mai putin noaptea (incearca sa te trezesti noaptea din somn cu ajutoru la tel si sa bagi o fifa sau un cs+ un joint si o cola ceva...) ), poti incerca si droguri usoare nu chiar injectabile. altceva habar n-am "bafta"
Crezi ca vei vrea sa mori daca ai copiii de 12-15 ani? Asa gandesti acum, dar peste 10 ani lucrurile se vor schimba.
Nu incerca sa faci asta... poti alege sa te sinucizi cand ai chef si asa cum crezi si tu sunt de parere ca nu merita sa mori inainte de 40 dar nici abia sa te tarai la 70, totusi daca faci sport o sa fii destul de mobil si la 70-80 vezi jack alalne sau tatal playboy mai bine incearca sa gasesti metode de a deveni bogat asta o sa merite efortul
Fai si tu o cerere la dumnezeu sa vina dracu sa te ia mai devreme dar o sa te puna pe lista de asteptare si eu am facut bafta
Tu ești țăran? De ce vrei să mori?! Eu aș vrea să ajung la 100 de ani. Idei: Bea în fiecare zi cola, 0, 5 ml otravă săptămânal, taieți alunițele.
Cea mai buna metoda, bei coca cola/pepsi, cate 2, 5 l pe zi,iti afecteaza sistemul nervos, iti distruge ficatul, provoaca ulcer si multe altele...
esenta de cola care este produsa chimic se cara cu ADR(transport marfuri periculoase), daca mai si fumezi si mai bagi si alcool, la 40 de ani faci un cancer si mori.bafta si moarte rapida...
Simplu: nu-mi place viata, poate ca tu o duci bine si nu intelegi
Deci... Daca iti faci griji pentru batranete din cauza durerilor, bolilor, etc., atunci poti face ceva inca de pe acum. Adopta un stil de viata sanatos si mentine-l toata viata. Daca te hranesti corespunzator si iti alimentezi corpul cu tot ceea ce are nevoie zilnic (vitamine, minerale, proteine, fibre, grasimi esentiale, apa) atunci vei imbatrani mult mai sanatos si te vei simti mai bine, avand pe interior o varsta mult mai mica decat cea din buletin.
Luptă ca să trăiești bine ca și mine! Eu am tot ce am și sunt fericit . Soarta e de vină
„Eu am tot ce am", mda, am greșit fiindcă m-am grăbit, dar sunt prea fericit și voi avea și un job fain
Aaaa și eu sunt number 1 în clasă la Lb. Română. Am încheiat cu 10. Greșeala mea a fost creată din cauza grabei, nicidecum a gramaticii!
Stii ca daca vei face toate lucrurile nesantoase, te voi imbolnavii ca batranii si tot cu dureri de oase si altele vei sfarsi, numai ca mai devreme.