Cu siguranta LA SALA! pe banda! zilnic min 2 ore (depinde ce faci in alea 2 ore)! si neaparat cura de slabire, daca poti bea bors de casa, bea cate juma' de litru /zi, te va ajuta foarte mult, nu manca paine, dulciuri, sucuri (decat cele naturale facute de tine), fara paste fainoase, chips-uri si alte lucruri, mergi doar pe fructe si legume, multa apa, iaurturi, nu mai mult de 2 oua / sapt. Legumele daca se poate cat mai crude (la acare este cazul)! nu mai mult de 3 mese /zi, nu manca foarte mult la masa, si nu manca dupa 6 seara. Daca respecti toate astea, eu iti garantezi ca slabesti mult, nu stiu daca 10, depinde de organismul tau, dar oricum va fi pe aproape. succes
Nu poti, ce nu ai slabit in mai mult timp tu vrei sa dai deodata jos, imposibil, nu iti mai face sperante aiurea
Bună!
Chiar şi cu o dietă "severă", NU vei putea slăbi 10 kg în 2 săptămâni!
Cel mult vreo 5-10 kg într-o lună...
Depinde cum "reacţionează" organismul tău.
La vârsta ta NU se ţin diete ( de nici un fel ), ci se face multă mişcare/sport ( preferabil, la sală, zilnic ), te abţi de la dulciuri, mănânci mai puţin ( cantitativ ), NU cinezi după ora 19 şi DOAR ceva "uşor" seara, mănânci DOAR pâine NEAGRĂ ( sau de secară ) şi foarte PUŢINĂ, etc.
Alegi alimente care au mai puţine calorii/zilnic ( pentru a scădea consumul zilnic de calorii ) - vezi tabelele de la linkul :
http://www.reteteculinare.ro/sanatate/calorii/tabel/
http://www.fitness-god.ro/tabel_valoric_alimente.php
Toate cele bune.
Doar cu infometare poti sa slabesti 10 kg in 2 saptamani, insa nu recomand.
Insa, poti tine o dieta care sa te scape de maxim 4-5 kilograme.
Incearca dieta Dukan.
Pentru putin, poate peste 2 sapt imi spui si mie ce-ai facut! sunt curioasa...
Aaa si inca ceva, daca nu bei bors facut in casa si foare reusit (adica cat mai acru! in caz ca nu stii, borsul e PLIN de vitamine, si contine fibre, care te ajuta sa ai scaun mai des, acest lucru te ajuta la slabit enorm, sau mai bine spus te ajuta sa nu pui prea mult pe tine din ceea ce mananci)ca ala de cumparat e o porcarie.
Mananca cereale (ce contin fibre, fibrele ajuta la slabit, tocmai ti-am explicat), dar nu cerealele ale de copii, ca sunt niste pacaleli, ci "musli" (care trebuie inmuiate bine in lapte), SAU, atunci cand mananci iaurt (simplu fara fructe, important) adauga cat mai mute tarate de grau in el, tarate din alea mai mari, crede-ma ca e chiar gustos, daca pori sa mananci macar 2-3 linruri de tarate in iaurt / zi, e un lucru minunat, e si sanatos si te va si ajuta, important e sa mananci cat mai putine calorii/zi si sa faci cat mai mult sport, dar sa manci sanatos ca sa nu ti se faca rau.
anonim_4396 întreabă: