Facand sport, mancand sanatos si dormind noaptea!
Este 3.30 dimineata si tu nu dormi, de ce?
Pierderea noptilor pe internet, jocuri sau filme, duce la declansarea unor probleme grave neurologice!
Tot ce conteaza e sa faci sport, nu conteaza ce mananci, nu are rost sa tii dieta, doar mergi la sala sau iesi la alergat.
Este important sa faci multa activitate fizica. la 12 ani nu iti recomand diete (totusi nu manca in exces chipsuri dulcuri etc). Faza e ca tu probabil spui asta ca cineva a ras te tine sau asa. eu zic sa iti traiesti copilaria si sa te simti bine in pielea ta asa cum esti!
Eliminând prăjelile, fast-food-ul, sucurile carbogazoase din comerț, făcând un sport care te atrage și somnul la orele corespunzătoare.
Mai copilas, la mine-i deja dupa amiaza, asa ca, nu am motive sa dorm. Eu sunt schimbul de noapte, pe forum!
Pentru ca sunt in emsifera sudica, unde-s 9 ore diferenta fata de Romania, inaintea Romaniei, bineinteles!
Emisfera sudica poate fi si pe acelasi fus orar. Din curiozitate, unde locuiesti?
In situatia ta, numai medicul endocrinolog te poate ajuta. Cu un regim si program strict. Sper ca vrei, pentru ca altfel...
Asta esti tu, asa-i?
In pozele recente, nu pari a avea 75kg. Esti sigura ca te-ai catarit pe un cantar bun?
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009256821289&ref=br_rs
Pai, te-ai logat cu faceBookul tau!
Asadar, nu doar eu, ci toata lumea te poate vedea fara probleme pe FB.